Dünya Devi Kripto Para Türev Borsası CEO’sundan Güçlü Pazar Tüyoları!

2 years ago 81

Kripto para piyasalarının önde gelen borsası FTX’in CEO'su Sam Bankman-Fried, önümüzdeki yıllarda iki ana nedenden dolayı güçlü bir kripto para piyasasının yatırımcıları beklediğini öne sürdü.

Güçlü Kripto Para Piyasası

Önde gelen kripto para türevleri borsasının multi-milyarder CEO’su Youtube üzerinden yaptığı açıklamalara göre, Blockchain teknolojisinin kullanımındaki yeniliğin önümüzdeki yıllarda daha güçlü bir kripto para piyasasına yol açabileceğini ileri sürdü. Uzman isim açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Gelişmekte olan Blockchain teknolojisi, finansal uzlaşma, ödemeler, zincir içi sosyal medya ve birçok farklı durum açısından, çok büyük kullanım örneklerine sahip. Bunların ölçeklenmesi elbette zaman alacaktır. Ancak insanlar bunun üzerinde çalışıyor.

Milyarder CEO Sam Bankman-Fried, kripto para piyasalarının uzun vadeli beklentileri konusunda umutlu olmasının bir başka nedeninin de daha önceki açıklamalarında da değindiği gibi düzenleyici netliğinin kurumsal yatırımcılardan, piyasalara büyük bir sermaye dalgası getirme potansiyeli olduğunu yineledi. Sam Bankman-Fried açıklamalarında şunları söyledi:

Düzenleyici netlik bence bu alana geliyor. Bence bu durum kripto para piyasalarının ilerlemesinde çok büyük etkisi olacak. Sanırım, içeri girmenin bir yolunu arayan ancak bunu net bir federal gözetim olmadan yapma konusunda kafaları karışmış ve gergin olan bir dizi kurum için varlık sınıfının kilidini açacaktır. Dolayısıyla, bence bu iki durum gerçekten heyecan verici ve önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha güçlü bir pazar yaratacakları konusunda çok umutluyum.

Bitcoin Düşüşü

Öte yandan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) düşüş serüvenine bugün bir yenisini ekledi. Federal Rezerv’in (FED) faiz artırımı kararının etkisini üzerinden henüz atamayan Bitcoin, FED Başkanı Jerome Powell’ın dün yaptığı açıklamaların ardından yeni değer kayıpları yaşadı. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi BTC, son 24 saat içerisinde yaklaşık %7 oranında düşerek 18.839 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Read Entire Article