Dünyaca Ünlü Bot Rapor Yayımladı: Ethereum Ve Solana Listenin Başında!

2 years ago 86

Kripto para piyasalarında birçok yatırımcıyı performans konusunda geride bırakmasıyla ün kazanmış Real Vision Bot, Temmuz ayı başlarındaki ralli sona ererken portföyünü takipçileriyle paylaştı.

Birinci Sırada Ethereum

Real Vision Bot, fikir birliği ile tutarlı bir algoritmik portföy değerlendirmesi oluşturmak için her hafta kripto para birimi ile ilgili veriler üzerinde anketler yürütür. Bot’un paylaştığı son rapora göre portföyündeki sıralama şu şekilde:

Real Vision Exchange kripto para anketinin en son sonuçları sırasıyla Ethereum %50, Solana %46, Bitcoin %43, USDC %30, BNB %30 oranında

İlk beş kripto para birimine ek olarak  %15 oranı ile altıncı sırada merkeziyetsiz uygulama oluşturma protokolü olan Hedera Hashgraph (HBAR) yer alırken, %8 oranı ile kurumsal düzeyde birlikte çalışabilirlik çözümü sağlayıcısı olan Quant Network (QNT) yedinci sırada bulunuyor.

Bitcoin'e Yönelim

Real Vision Bot en son yapmış olduğu ankete dayalı olarak borsa portföyü ile ilgili olarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Hem anket katılımcıları hem de Bot, USDC riskini artırarak yatırımcının riskini azaltıyor. Bunlara ek olarak çalışmamızın neticesinde Bitcoin, Ethereum ve Solana gibi büyük sermayeli tokenlere doğru bir kayma görüyoruz. Ancak Bot hala Polygon'u tercih ediyor.

Real Vision Bot’un Anket portföy dökümü ise şu şekilde: %40,6 ETH, %24,4 BTC, %20,3 SOL ve %14,8 USDC. Ayrıca Real Vision Bot, nicel analist ve riskten korunma fonu CEO'su Moritz Seibert ve istatistikçi Moritz Heiden tarafından ortaklaşa geliştirildi. Real Vision kurucusu ve makroekonomi uzmanı Raoul Pal, botun tarihi performansını “şaşırtıcı” olarak nitelendirerek, piyasadaki en iyi 20 kripto para biriminde %20 oranından fazla daha iyi bir performans gösterdiğini söyledi.

Yazı kaleme alındığında listede birinci sırada yer alan en büyük ikinci altcoin Ethereum 1.364 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article