Dünyaca Ünlü Karakter İçin NFT Projesi! Hayranları Çok Mutlu!

2 years ago 95

Kabaca "tatlılık" anlamına gelen Japonca bir kelime olan kawaii, dünyayı Japonya'nın viral dostu estetiğiyle birleştirdi. Bu süreç en azından ABD'de, Pokémon'un 90'ların sonlarında dünya çapında TV setlerinde ilk kez yayınlandığı zamana kadar uzanıyor. Bununla birlikte, 1970'lere daha da geri dönersek, Doğu Asya ada ulusunun en kalıcı kültürel ihracatlarından ve kawaii simgelerinden birinin doğuşunu da gördük

Karşınızda Hello Kitty

25 Ağustos'ta, en iyi Aggretsuko ve tabii ki Hello Kitty gibi karakterlerle tanınan Japon eski markası Sanrio, yakın tarihli bir habere göre çizgi film kedisini "dünya çapında bir yolculuğa" ve Web3'e göndermek için RECUR ile birlikte çalışıyor. Kedi serbest kalıyor ve harika bir yolculuğa çıkıyor. Bu sanal dünya turunu başlatmak için, Hello Kitty ve beş arkadaşının 10.000 PFP NFT'sini içeren Hello Kitty ve Arkadaşları NFT koleksiyonunun lansmanı gerçekleşecek.

Hello Kitty Hayran Deneyimini Geliştirme

RECUR, uzun süredir eski franchise hayranlarına NFT odaklı deneyimler sağlamaya yabancı değil. Aslında Hello Kitty duyurusu, RECUR'un Nickelodeon ile ortak koleksiyonunun lansmanından sadece birkaç gün sonra geldi. Nickelodeon koleksiyonu, NFT topluluğunun büyük başarı için kolektif nostaljisine dayanırken, Hello Kitty ve arkadaşları koleksiyonu, Hello Kitty'nin dünya çapındaki hayranları arasında farklı, gizli bir arzuya hitap etmeyi amaçlıyor gibi görünüyor.

Aşamalı Proje Gerçekleşiyor

Bu jet sosyete projesinin arkasındaki bütün fikir bu. İşlevsel olarak, Hello Kitty ve arkadaşları, dünya çapında sekiz farklı şehirden yerel ayarları içerecek şekilde ayarlandığı için, gelecek koleksiyonda sanal tur rehberleri olacak. Bu şehirlerden ikisi RECUR pass sahiplerine özel olacak.

Elbette, bu koleksiyondaki NFT sahipleri, Hello Kitty ve arkadaşları tüm Hello Kitty Dünyasında yol alırken TBA'nın çeşitli zorluklarını tamamlayarak katılmaya ve potansiyel olarak daha fazla benzersiz dijital koleksiyon toplamaya teşvik edilecekler. İlgilenen kullanıcılar, bu dünya turu koleksiyonunda yer alan şehirleri, lansman tarihine yaklaştıkça proje hakkında daha fazla bilgi paylaşacak olan RECUR'un resmi Twitter hesabı aracılığıyla takip edebilecekler.

Read Entire Article