“Düşüş Dönemi Bitti” Diyen Analistten 2 Altcoin için Ralli Beklentisi

2 years ago 91

Bitcoin'de 2018 dibini tahmin etmesiyle yakından takip edilen kripto para analisti, "ayı olma zamanı" bitti diyerek ralli beklediği iki altcoin'i paylaştı. İşte analistin ralli listesindeki altcoin'ler.

ETH'de Kritik Dönüm Noktası

Anonim kripto para analisti Smart Contracter, 210 binden fazla Twitter takipçisine, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum'un önemli bir seviyeyi geçmesinin ardından bu haftaki yükselişiyle önemli bir dönüm noktasına ulaştığını söyledi:

ETH bu hafta 200 haftalık hareketli ortalamasını yeniden geçti. BTC muhtemelen gelecek hafta aynısını yapacak. Bana göre düşüş dönemi kesinlikle sona erdi.

Smart Contracter, dalgalar halinde hareket etme eğiliminde olan piyasa katılımcılarının psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin etmeye çalışan teknik bir analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisini sık sık kullanmasıyla tanınan bir isim. Analistin paylaştığı ETH grafiğine bakıldığında, Ethereum'un bir ABC dalgasını tamamladığı ve düşüş trendini tersine döndürdüğü görülüyor.

Kripto para analisti, ayrıca Bitcoin (ETH/BTC) karşısında da en büyük altcoin Ethereum'u yakından takip ediyor. Smart Contracter, parite için mevcut fiyatı olan 0.069 BTC'den (bin 528 dolar) 0.10 BTC'ye (2 bin 215 dolara) dik bir yükseliş öngörüyor:

ETH/BTC güçleniyor, 0.065 direncini rahat geçti. Maksimum acı, muhtemelen ayıları ve MuH makro uzmanlarını, yeniden testler (res-test) veya optimal girişler olmadan gerçekleşiyor.

Analistin Radarındaki 2'nci Altcoin: BNB

Yatırımcının radarındaki bir diğer altcoin ise dev kripto para borsası Binance'in varlığı olan Binance Coin (BNB). Smart Contracter, BNB'nin Bitcoin (BNB/BTC) karşısında yükselmeye ve tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru hareket etmeye hazır göründüğünü söyledi:

BNB/BTC, neredeyse bir buçuk yıllık konsolidasyonundan çıkmanın eşiğinde. Bu bir kez olduğunda, bence görünürde herhangi bir tepe direnci olmadan tam olarak yükselecek.

Yazma sırasında BNB/BTC, 0.0117 BTC'den (258,94 dolar) işlem görüyor ve Smart Contracter'ın 0.012 BTC (265,58 dolar) civarındaki direnç seviyesine ulaşmaya oldukça yakın.

Read Entire Article