Düşüşü Bilen Analistin LINK, LUNC ve LTC Coin Tahminleri! Bugün Paylaştı!

1 year ago 75

Kripto para topluluğunun yakından izlediği ve birçok büyük fiyat hareketini önceden tahmin eden analist duyurdu. 3 büyük kripto para için kısa vadeli tahminlerini paylaşan analist etkileyici hedefler verdi. Peki Türk kripto para yatırımcılarının da yakından izlediği LINK, LUNC ve LTC Coin için neler düşünüyor? Kısa vadeli beklentileri neler?

LINK, LUNC ve LTC Coin Tahminleri

Sosyal medya hesabı üzerinden güncel tahminlerini paylaşan Poppe, üç kripto paraya dikkat çekiyor. Bunların başında da sık sık paylaştığı Chainlink (LINK) geliyor. 6-8 dolar arasında LINK fiyatının oldukça ucuz olduğunu her fırsatta söyleyen Poppe, LINK için şu tahminlerde bulundu;

“SmartCon'un bitmesi nedeniyle son zamanlardaki satışlara rağmen Chainlink’in önümüzdeki 3 ay güç göstermeye devam etmesini bekliyorum. Kısa vadede 7,65 dolarda alıcı talebi fiyatı 9 dolara kadar taşıyabilir”.

Hayalet kasabaya dönen LUNC için halen ümidini kesmeyenler var. Poppe kısa vadede 0,0036 doların kırılması gerektiğini düşünüyor. Eğer LUNC alıcıları bunu başarırsa 0,0045 dolar kısa vadeli zirve olabilir. Kritik seviyeleri aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Yılların eskitemediği altcoin LTC, Poppe bu kripto parayı eskiden olduğu gibi BTC paritesinde ele alıyor. Trendin devamı için LTC fiyatının 0,002600-0,002700 BTC aralığında tutunması gerekiyor. Eğer bunu başarırsa Bitcoin paritesinde karşısında 0,00300 ile 0,003400 BTC’ye kadar ulaşabilir. Aksi taktirde 0,0022 BTC seviyesine kadar düşmesi muhtemeldir.

Bitcoin (BTC) Uzman Yorumları

Poppe, kral kripto para birimi için 20.000 doların üzerine hareketin devam edeceğini düşünüyor. Günlük kapanış için tahmini ise 19.400 bölgesidir. Son birkaç düşüş ve yükselişi doğru tahmin eden popüler analist Capo ise 20.500 dolara kadar yerel bir zirvenin ardından Bitcoin fiyatının 14.000 dolarlı seviyelere kadar ineceğini düşünüyor.

Yukarıdaki grafiği paylaşan Capo, 2018 yılında yaşanana benzer bir hareket bekliyor. Buna göre Bitcoin fiyatı boyalı alana yeniden girdikten sonra tarihi dibine ulaşacak. Geçtiğimiz yıl yaşanan rallinin öncesinde Bitcoin fiyatı 3.500 doların altına kadar inmişti. Capo aynı şeyin bir sonraki boğa öncesinde 14.000 ile 16.000 dolara aralığında yaşanacağını düşünüyor.

Read Entire Article