Duyurular Peş Peşe Geldi! Popüler Altcoin Şaha Kalktı! İşte Analistlerin Beklediği Seviye

2 years ago 92

Ayı piyasası ve kripto kışı endişesi yatırımcıları piyasadan uzaklaştırıken, önde gelen altcoin projesindeki ortaklıklar ve duyurular topluluk için umut oldu.

Polygon: Web3, Meta ve Coca Cola!

Polygon (MATIC) fiyatı, son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 10 artış kaydetti. Bu gelişme, Coca-Cola'nın 3 Temmuz'da Polygon tabanlı NFT'lerinin lansmanını duyurmasının ardından geldi. Coca-Cola, sanatçı ve insan hakları topluluğunun savunucusu olan Rich Mnisi ile  Polygon blok zincirinde bir NFT koleksiyonu başlatacağını duyurdu. Web sitesine göre, bu koleksiyon topluluğu onurlandırmak için hayata geçecek. Ayrıca  Coca-Cola, NFT'lerin satışlarından elde edilen tüm geliri hayır kurumlarına bağışlanacağını açıkladı.

Polygon topluluğu için bir diğer önemli gelişme de MATIC fiyatını etkiledi. Meta'nın Ethereum ve Polygon'da NFT'lerin lansmanını duyurması, altcoin'in topluluğu üzerinde heyecan yarattı. Şirketin müdürü Navdeep Singh da önemli duyuruyu Twitter'da paylaştı. Belki de en önemli gelişme, Polygon'un kurucu ortaklarının projeyi bir sonraki hedefine dair son duyurusu oldu.  Polygon'un kurucu ortağı Mihailo Bjelic, Web3 projesine dair önemli bir müjdeyi verdi. Polygon'un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, şirketin “küresel ölçekte mevcut Mobil ağır ağırlıklarla işbirliği yaparak farklı bir strateji üzerinde çalıştığını” da sözlerine ekledi. Ayı piyasası ve kripto kışı endişesi yatırımcıları piyasadan uzaklaştırıken, Polygon ekosistemindeki ortaklıklar ve duyurular topluluk için umut oldu.

MATIC, Bu Seviyeye Ulaşabilir

FXStreet analistlerine göre, MATIC fiyatı iki direnç seviyesini  geçmeyi başardı. MATIC, 0,38 ve 0,47 dolardaki direnç noktalarını destek seviyelerine çevirdi. Bu gelişme, Polygon'un şu anda 8 günlük Üstel Hareketli Ortalama'nın (EMA) 0,48 ABD doları'nın üzerinde işlem görmesiyle ortaya çıkıyor. MATIC, an itibariyle 0.51 dolardan işlem görüyor. Analistlere göre, mevcut ralli devam ederse MATIC fiyatı, 0,540 dolara kadar çıkabilir. Bu direncin geçilmesi durumunda ise ilk hedef 0.57 dolar.  0,57 dolardaki engelin geçilmesi durumunda ise MATIC 0,68 dolarda en önemli direnç seviyesi ile karşı karşıya kalabilir.

Analistlere göre, MATIC fiyatı yukarıda belirtilen seviyenin ötesine geçebilir ve 0,70 dolara ulaşabilir, Ancak, kritik destek seviyelerinin geçilememesi MATIC fiyatını 0.38 dolara çekebilir. Uzmanlara göre, altcoin'lerin yeniden zirvelere ulaşabilmesi için Bitcoin'in ivme kazanması gerekiyor. Bu da küresel ekonomiideki dinamiklere bağlı.

Read Entire Article