Efsanevi Analist: Bu 4 Altcoin’deki Yükseliş Devam Edebilir

2 years ago 90

Yakından takip edilen kripto para analisti ve stratejisti Michaël van de Poppe, Cardano (ADA), Binance (BNB) ve iki altcoin'de yükselişin devam etmesini beklediğini söyledi.

Analistin Yükseliş Beklediği 4 Altcoin

Analist Michaël van de Poppe, 615 binden fazla Twitter takipçisine akıllı sözleşme platformu Cardano'nun bir sonraki rallinin ayağının fitilini ateşlemek için kritik direnç olan 0,47 doları geçmesini gerektiğini söyledi:

Bu, 0,46 dolar bölgesinde bir direncin desteğe dönüşmesinden dolar devam etmeye hazır görünüyor. Aynı şeyi 0,47 dolar seviyesinde görmemiz gerekiyor ve sonra hızlanma konusunda iyi olacak. Bir sonraki bölge olarak 0,55 doları hedefliyor.

ADA, yazım sırasında 0,4534 dolardan işlem görüyor.

Analistin listesindeki ikinci altcoin, kripto para borsası Binance'ın kripto parası BNB. Van de Poppe, yazım sırasında 229 dolardan işlem gören BNB'nin kritik desteğini tekrar ziyaret etmesini beklediğini belirterek şunları söyledi:

Bu iyi gidiyor. Destek için 215 dolar seviyesini geri aldı ve ivmeyi sürdürdü. 255-260 dolara kadar direnç yok. 240 doları aşağı yöndelü kırarsa yeniden 215 dolara gidebilir.

Analistin radarındaki üçüncü altcoin, hem ölçeklenebilirlik hem de birlikte çalışabilirlik için tasarlanmış bir Blockchain ekosistemi olan Cosmos (ATOM). Van de Poppe, ATOM'un kısa vadeli yükseliş trendini 12 dolara kadar sürdürmesini bekliyor:

Çok uzak çok iyi. Bu yükseliş eğilimi gösteriyor ve bir bozulmayı önlemek için 8,50 doların üzerinde kalması gerekiyor. Bu gerçekleşirse, büyük olasılıkla 10 dolara ve muhtemelen 12 dolara doğru devam ettiğini göreceğiz.

ATOM, yazım sırasında Van de Poppe'nin hedefine yüzde 40'ın üzerinde yukarı yönlü potansiyele karşılık gelen 8,35 dolardan alınıp satılıyor.

Van de Poppe'nin listesindeki son altcoin, kısa vadede mevcut fiyatlardan yaklaşık yüzde 20 yükseliş beklediğini söylediği Ethereum rakibi Harmony (ONE).

Piyasaların geri kalanıyla aynı görünüyor, ancak burada 0,025 dolara doğru devam etmesini bekliyorum. 0,02 doların üzerinde tutunursa çok daha iyi olur.

Kripto Para Piyasalarında Son Durum

Yeni haftaya düşüşle başlayan kripto para piyasaları, Çarşamba günü ABD'den gelecek enflasyon verilerini bekliyor. En büyük kripto para Bitcoin, 24 saatte kaydettiği yüzde 0,23 yükselişle 20 bin 432 dolardan işlem görüyor. Altcoin'ler tarafında en büyük altcoin Ethereum ise günlükte oldukça sınırlı yükselişle, yüzde 0,06 yükselişle bin 143 dolardan alınıp satılıyor.

Read Entire Article