Efsanevi Analist Bu Altcoin İçin Uyardı! Yıkıcı Etkileri Olacak!

1 year ago 76

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği alanında uzman bir analist kritik uyarısını yaptı. Artık tercih yatırımcıların. Özellikle meme tokenler güçlü fiyat rallileri ve fiyattan sıfır atma motivasyonları nedeniyle kripto para yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi. Geçtiğimiz yıl birçok yatırımcı SHIB gibi alternatiflerden yüzlerce kat kazanç elde etti. Fakat Peter uyarıyor.

Shiba Inu (SHIB) Uzman Yorumu

Peter Brandt yatırımcıların FOMO sebebiyle sermayelerini eritmemeleri için potansiyel kırılmaları takip etmemelerini tavsiye ediyor. Yakın tarihli bir paylaşımda efsanevi analist Peter Brandt, Shiba Inu hakkında kendisine yöneltilen bir soruyu cevapladı. Bir Twitter kullanıcısı, görünüşe göre tokenin büyük bir fiyat rallisinin eşiğinde olduğuna inandığı için analisti uyardı ve öngörüsü hakkındaki fikirlerini öğrenmek istedi.

Peter ise kendisine yöneltilen SHIB sorusunu “kırılmaları takip eden yatırımcıların” genellikle FOMO etkisiyle ciddi kayıplar yaşadığına dikkat çekti. Bunun yatırımcılar için yıkıcı olabileceğini söyledi. SHIB token yazı hazırlandığı sırada 0,000011 dolardan alıcı buluyor. İşlem hacmi %43 oranında düştü ve SHIB Token piyasa değerine göre en büyük 14’üncü kripto paradır.

14 Ağustos tarihinde büyük bir ralli yaşayan ve %42 oranında artan SHIB ardından kazanımlarını hızla sildi. Bu tarz meme tokenlerin hızlı yükselişleri kadar düşüşleri de meşhurdur.

Peter Brandt Bitcoin Yorumu

Peter, kripto paralarla ilgili bir ankette yaptı. Takipçilerinin Bitcoin performansı hakkında beklentilerini görmek isteyen analistin anketinden enteresan bir sonuç çıktı. Analiste Bitcoin’in halen dibi görmediğine inanıyor. Ankette de zaten bu minvalde hazırlanmıştı. Sonuçlara göre takipçilerinin kabaca %41’i BTC fiyatının boğa piyasası başlamadan önce 12.000 dolara kadar ineceğini düşünüyor. Yüzde 20’lik kesim ise yeni ATH yolculuğu başlamadan önce son durağın 8.000 dolar olacağına inanıyor.

Guggenheim'dan Scott Minerd daha önce bu görüşü ortaya atmış ve kripto paralarda yeni yükseliş dalgası başlamadan önce 8.000 dolara kadar gevşeme yaşanacağını söylemişti. Peter tarafından paylaşılan ankete oy verenlerin yaklaşık %33’ü ise 17.600 dolara kadar düşen BTC fiyatının zaten dibi gördüğünü ve bundan sonraki süreçte daha fazla kayıp olmayacağını düşünüyor.

Read Entire Article