Efsanevi Analist: Bu Altcoin Önümüzdeki Aylarda %200’ü Aşan Bir Çıkış Yapabilir

2 years ago 100

Yaptığı analizlerle kripto para piyasasının efsanevi analistlerinden biri olarak gösterilen Michaël van de Poppe, küçük çaplı bir altcoin'in kripto para piyasasındaki artan volatiliteden dolayı önümüzdeki aylarda yüzde 200'ü aşan bir fiyat artışı kaydedebileceğini iddia etti.

"FET'te Hızlı Bir Ralli Yaşanabilir"

Popüler analist Michaël van de Poppe, 600 binden fazla Twitter takipçisine makine öğrenimi, yapay zeka ve Blockchain gibi teknolojileri bir araya getirmeyi amaçlayan bir platform olan Fetch.ai'yi (FET) yakından takip ettiğini aktardı.

Analiste göre, FET, 2023 yılına kadar geniş bir ara bölgeden çıkmadan önce önümüzdeki aylarda ticareti yapılabilir bir dip oluşturuyor gibi görünüyor:

Böyle bir senaryonun gerçekleşeceğini varsayarsak, 2-3 kat hızlı bir ralli için 0,11 dolar civarında bir fiyatta long'la ilgilenirim (ki bunu hala yaz aylarında göreceğimizi düşünüyorum).

Van de Poppe'nin grafiğine bakıldığında, FET'in Temmuz ve Eylül arasında yaklaşık 0,11 dolardan 0,30 doların üzerine çıktığı, Kasım ayında 0,14 dolardan yükselen bir tepe-dip oluşturacağı ve 2023'ün başlarında 0,40 doların üzerine çıktığını görüyor. FET, yazım sırasında Van de Poppe'nin dip fiyat hedefine yakın bir noktada, 0.1152 dolardan işlem görüyor.

"EGLD Geçici Dip Yapabilir"

Analistin radarındaki bir diğer altcoin ise, dağıtık uygulamalara, kurumsal kullanım durumlarına ve kripto para işlemlerine güç sağlamak için tasarlanmış bir Blockchain platformu olan Elrond Gold (EGLD). Van de Poppe, EGLD'nin 40 dolar civarında geçici bir dip yapabileceğini ve kısa vadeli bir yükseliş sinyali üretebileceğini söyledi.

Ağır long pozisyonlar alınmadan önce boğa ayrışmasının teyit edilmesi gerekiyor. Böyle bir durumda fiyat 40-42 dolar arasında olabilir.

EGLD, yazım sırasında 40,25 dolardan, analistin long pozisyon almak için uygun olarak işaret ettiği seviyeden işlem görüyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article