Efsanevi Analistten Çarpıcı Açıklama: Bitcoin’de (BTC) Boğa Tuzağı!

2 years ago 93

Bitcoin (BTC) diplerini tahmin etmesiyle efsaneleşen bir kripto para analisti, yatırımcıların bir boğa tuzağının ortasında oldukları konusunda uyardı.

"Bitcoin'de Tuzak"

Uzman kripto para analisti Cyrpto Capo Twitter üzerinden 462.400 takipçisine Bitcoin boğalarının büyük bir tuzağa yakalanmak üzere olduğunu söyleyerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

İçinde bulunduğumuz durum yılın en büyük boğa tuzaklarından biri ama çok geç olana kadar görmeyeceksiniz.

Kıdemli analist Capo iddialarını desteklemek amacıyla yıllar boyunca yaptığı doğru kapitülasyon çağrılarına dikkat çekerek, akıl yürütmesinin mevcut tahminlerini desteklediğini ima etti. Efsanevi isim Tweet dizininde şunları söyledi:

Bitcoin’de tekrar tekrar aynı hikaye. 2018 yılında fiyat 7.500 dolar iken 3.000-4.000 dolara bir gerileme yaşanacağını ön görmüştüm. Fiyat 7 ay boyunca 6.000 dolar ile 9.500 dolar arasında değişti ve ardından nihai hedefe ulaştı. O zamanlar çok az takipçim vardı ve nefreti zaten görebiliyordunuz. 2019-2020 nihai hedef olarak belirlediğim 7.000-7.300 dolar ve 4.400-4.800 dolar seviyelerine ulaştı.

Bitcoin'de Düşüş Senaryosu

Kıdemli analist Tweet dizininde yıllara göre nihai fiyat hedeflerinin birebir gerçekleştiğinin kanıtını sunmasının ardından son olarak 2021 yılında yaşanan ralliyi öngördüğünü belirterek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

2021 yılında Bitcoin’in 30.000-35.000 dolar arası bir dip arayışında olduğunu ardından ralli beklediğini söyledim. Fiyat birkaç hafta bu seviyeler arasında değişti ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolar seviyesine yükseldi.

Uzman analist lider kripto para biriminin yatırımcılarına belirli süre zarfında fırsat verdiğini ileri sürerek şunları söyledi:

Yatırımcıların asıl sorunu fırsatları görememek. Arada fırsatlar vardı çünkü piyasa size her zaman fırsatlar sunar.  Her dibi, her zıplamayı yakalıyorsan, tebrikler. Daha büyük fırsatlara, farklı zaman dilimlerine odaklanıyorum ve kaçan fırsatları umursamıyorum… Belirttiğim düşüş senaryosu onaylanana veya geçersiz kılınana kadar artık burada paylaşım yapmayacağım. Herkese iyi şanslar.

Read Entire Article