Efsanevi Bot Güncel Altcoin Portföyünü Açıkladı: Lider Ethereum!

2 years ago 98

Kripto para piyasalarında oldukça ün kazanmış Real Vision Bot, takipçilerine güncel verilerini paylaştı.

Liste Başı Ethereum

Real Vision Bot, fikir birliği ile tutarlı bir algoritmik portföy değerlendirmesi oluşturmak için her hafta kripto para birimi ile ilgili veriler üzerinde anketler yürütür. Popüler Botun açıkladığı en son verilere göre, yatırımcılar bu hafta içerisinde düzenlenen ankette %40 oranında Ethereum (ETH) ve %30 oranında Bitcoin'e (BTC) ek olarak bir düzine altcoin için oy kullandığını gösteriyor.

Ayrıca anket sonucuna göre, en çok oy verilen altcoinler arasında %22 oranı ile FTX Trading LTD’ye ait bir kripto para türev borsasının yerel varlığı olan FTX token (FTT) üçüncü sırada yer alıyor. Listenin ilk beş sıralamasını tamamlayan altcoinler ise %22 oranıyla Ethereum Blockchain’i üzerinde geliştirilen sanal gerçeklik (VR) platformu olan Decentraland (MANA) ve Ethereum tabanlı bir token olan Quant Network (QNT).  Dünyaca ünlü Bot açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

RealVision Exchange kripto para anketinin en son sonuçları. İlginç bir karışım, kullanıcıların kullandıkları oylara göre altcoin sıralaması şu şekilde:  Ethereum %40, Bitcoin %30, FTX %22, MANA %22, QNT %22

Real Vision Bot Görüşü

Bununla birlikte Real Vision Bot kripto para anketine dayalı portföy tahsisi ile ilgili şunları söyledi:

RealVision Exchange kripto para portföyündeki bu haftanın ağırlıkları, borsa için çok geniş bir alana yayılmış durumda. Bot, daha konsantre olmayı seviyor ama aynı zamanda çeşitli altcoinler ile tahsisini renklendiriyor.

Real Vision Bot, nicel analist ve riskten korunma fonu CEO'su Moritz Seibert ve istatistikçi Moritz Heiden tarafından ortaklaşa geliştirildi. Real Vision kurucusu ve makroekonomi uzmanı Raoul Pal,  botun tarihi performansını “şaşırtıcı” olarak nitelendirerek , piyasadaki en iyi 20 kripto para biriminin toplamından %20 daha fazla performans gösterdiğini söyledi.

Read Entire Article