El Salvador Başkanı ile Binance CEO’su Bir Araya Geliyor: Nayib Bukele’den Önemli Açıklamalar!

2 years ago 139

El Salvador Başkanı Nayib Bukele, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile geciken Bitcoin tahvilleri ve Binance CEO’su Changpeng Zhao ile gerçekleştireceği görüşme ile ilgili çeşitli açıklamalar yaptı.

El Salvador Başkanı Nayib Bukele’nin Açıklamaları

El Salvador Maliye Bakanı, 15-20 Mart tarihleri arasında piyasaya sürülmesi beklenen 1 milyar dolarlık Bitcoin tahvillerine ilişkin yakın zamanda bir açıklama yaptı. Bitcoin tahvillerindeki gecikmenin sebebi olarak küresel piyasalardaki belirsizliğe işaret eden El Salvador Maliye Bakanı, doğru zamanlamanın önemine vurgu yaparak Bitcoin tahvillerinin en geç Eylül ayında çıkarılmasını beklediğini dile getirdi. El Salvador Başkanı Nayib Bukele ise dün akşam saatlerinde Twitter hesabından yaptığı açıklamalar ile konuya açıklık getirdi. Bukele, asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizdi ve Bitcoin tahvillerindeki gecikmenin ise emeklilik reformunun Kongre’ye daha önce gönderilmesi gerektiğinden dolayı kaynaklandığını belirtti.

El Salvador Bitcoin'deki (BTC) Düşüşü Fırsat Bildi! 150 Bitcoin Daha Satın Aldı

El Salvador Başkanı ile Binance CEO’su Bir Araya Geliyor

Kaydedilen işlem hacimleri bakımından şu anda dünyanın en büyük kripto para borsası olarak kabul edilen Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’nun, Perşembe günü El Salvador’u ziyaret edeceği ve Nayib Bukele ile bir görüşme gerçekleştireceği duyurulmuştu. Bu bağlamda Nayib Bukele, geciken Bitcoin tahvilleri ile ilgili yaptığı açıklamaların yanı sıra Changpeng Zhao ile gerçekleştireceği görüşmeye de değindi. Bukele, dün akşam saatlerinde resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, yarın Binance’in CEO’su Changpeng Zhao ile bir araya geleceğini ve konuya ilişkin önemli bir görüşme gerçekleştireceklerini ifade etti. Binance CEO’su da bu paylaşıma verdiği cevapta, görüşmeyi sabırsızlıkla beklediğini ve tartışılacak çok şey olduğunu belirtti.

Read Entire Article