Elon Musk, Bu Hafta Önemli Bir Adım Atabilir! Dogecoin (DOGE) Fiyatına Dikkat!

2 years ago 123
Elon Musk, Bu Hafta Önemli Bir Adım Atabilir! Dogecoin (DOGE) Fiyatına Dikkat!

The Wall Street Journal tarafından Pazartesi günü yayınlanan bir rapora göre, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, sosyal medya devi Twitter ile bu hafta başlarında bir anlaşma imzalama yolunda olabilir.

Elon Musk, Bu Hafta Twitter’ı Satın Alabilir

Milyarder iş insanı Elon Musk, bu ayın başlarında popüler sosyal medya platformu Twitter‘ı 43 milyar dolara özel hale getirme teklifini açıkladıktan sonra yeniden gündeme geldi.

Öyle ki Musk, bu teklifi açıklamadan sadece birkaç gün önce, önde gelen sosyal medya platformunda %9’dan fazla hisse satın aldı. Bu haberden sonra ortaya çıkan ilk medya raporları, Elon Musk‘ın Twitter yönetim kuruluna alınma teklifini kabul ettiğini söyledi.

Ancak şirketin hissedarların Tesla ve SpaceX CEO’sunun baskısı nedeniyle anlaşmaya bir şans daha vermeye karar verdiği bildirildi.

Twitter’ın Perşembe günü ilk çeyrek kazançlarını açıklamadan önce tutumunu onaylaması bekleniyor. Bununla birlikte şirketin hissedarlarından bazıları Cuma günü Musk ile görüştükten sonra ünlü CEO’nun arkasında toplandı.

Ancak bu büyük anlaşmanın hala gerçekleşmeme ihtimali olacağını da belirtmekte fayda var. Rapora göre, satın alma kesinleşmeden önce bazı farklılıkların giderilmesi gerekiyor.

Dogecoin Fiyatı Harekete Geçebilir

Elon Musk, popüler sosyal medya platformu Twitter’ı satın alabilirse, bu haber Dogecoin (DOGE) fiyatında bir artış başlatabilir. Öyle ki Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte platforma Dogecoin ile alakalı birkaç entegrasyon yapması da bekleniyor.

Dolayısıyla popüler şaka para birimi Dogecoin’in (DOGE), gelecek bir haberle yönünü yukarıya çevirip hızla artışa geçmesi muhtemel.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Dogecoin (DOGE), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %4.12’lik bir düşüşle 0.1288 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article