Elon Musk’tan Yeni Açıklama: Bu Şaka Coini Nerelerde Kabul Edecek?

2 years ago 81

Teknoloji milyarderi Elon Musk’ın Dogecoin’e (DOGE) desteklerine bir yenisi daha ekleniyor. Musk’ın halkın kripto parası diye adlandırdığı bu şaka coini hem tweetleriyle hem de yaptığı projelerle desteklediği biliniyor. Ayrıca Elon Musk, Dogecoin’in potansiyelinin Bitcoin’den fazla olduğunu sıkça belirtiyor. 

Ünlü teknoloji devleri Tesla ve SpaceX’in sahibi Musk, Twitter’da Tesla sarj istasyonları hakkında tweet atan bir kullanıcıya Dogecoin’li cevap verdi. Elon Musk, Dogecoin’in (DOGE) Tesla Sarj İstasyonlarında da ödeme yöntemi olarak kullanılabileceğine dair yeşil ışık yaktı. 

Musk’ın DOGE’ye Desteği 

Ryan Zohoury adlı bir Twitter kullanıcısı, Santa Monica’da yeni açılan Tesla Sarj istasyonuyla ilgili bir tweet yayınlayarak, paylaşımında Elon Musk’ı etiketledi. Kullanıcı, bu paylaşımında, istasyonun fotoğrafı ile beraber, çok kısa bir sürede dolum yapılabildiğini belirtti. Ünlü Milyarder tweete cevap vermekte geç kalmadı ve DOGE ile ödemenin Tesla sarj istasyonlarında geçerli olacağına dair bilgi paylaşmış oldu. 

Musk, Tesla’nın Hollywood bölgesinde arabayla girilebilen bir tiyatro ve modern bir restoran açmayı planladığını da belirtti. Ayrıca Musk, bütün hepsinin Dogecoin (DOGE) ile ödenebileceğini de bildiriyor.  

Dogecoin Gelişmeleri 

Tesla ve SpaceX’in sahibi ünlü milyarder Elon Musk, Aralık 2021’de Tesla’da araba ve diğer teknolojik aletleri satın alırken bu meme coini bir ödeme yöntemi olarak kullanmak için testlere başlamıştı. Ayrıca Musk, bu haftanın başlarında SpaceX için de Dogecoin’in (DOGE) bir ödeme yöntemi olarak kullanılabilmesi adına testler başlattı. Bu şaka coin severler, hem Starlink’te hem de SpaceX’te Dogecoin’in (DOGE) ödeme yöntemi olarak kullanılabilmesi için merakla gelişmeleri bekliyor. 

Bunların dışında DOGE’nin kurucu ortağı Billy Markus, Twitter’da #DogeTwitterTipJar hashtag’iyle tweet serisi başlattı. Twitter geçmişte Ethereum (ETH) için bir bahşiş sistemi oluşturmuştu. DOGE’nin kurucusu aynı şekilde kullanıcıların sevdikleri içerik üreticilerine Dogecoin (DOGE) hediye edebilmesini hedefliyor. 

Read Entire Article