Elon Musk ve Yakın Çevresindeki Balinalar Bu Altcoin’de On Milyonlarca Dolar Sattı!

1 year ago 64

Ünlü milyarder Elon Musk'ın kısa bir süreliğine Twitter'ın logosu haline getirdiği popüler köpek temalı altcoin Dogecoin'in (DOGE) hafta başında değerini yüzde 30'un üzerinde artırmasıyla birçok küçük yatırımcıların kripto para cüzdanlarına daha fazla DOGE eklemeye başladığı, büyük kripto para cüzdanlarının özellikle de Elon Musk ve yakın çevresindeki balinaların kar almak amacıyla DOGE'larını sattıkları iddia edildi.

Robinhood Müşterileri HODL Etmeye Devam Ediyor

Büyük ve küçük DOGE yatırımcısı karışık sinyaller verirken veriler komisyonsuz kripto para ve hisse senedi ticareti sunan Robinhood müşterilerinin DOGE'larını satmadan tuttuları, HODL etmeye devam ettiklerini gösteriyor.

Dogecoin ağı üzerindeki büyük cüzdan hareketlerini takip ederek bildiren DogeWhaleAlert, şu anda ticaret uygulamasının cüzdanlarında müşterileri adına 33.56 milyon Dogecoin bulunduğunu bildirdi. Bu, 2.77 milyar dolara ve dolaşımdaki DOGE arzının yüzde 24,17'sine karşılık geliyor.

Elon Musk ve Yakın Çevresindeki Balinalar DOGE Sattı!

Hafta başında akıllı paranın peşindeki ünlü Twitter hesabı Lookonchain ve on-chain (zincir üstü) veri sağalyıcısı Santiment, Dogecoin fiyatın yüzde 30'un üzerinde yükselmesinin hemen ardından yapılan birkaç büyük DOGE satışının arkasında Elon Musk ve yakın çevresindeki balinaların olabileceğine dikkat çekti. Lookonchain, 1.1 milyar ve 300 milyon DOGE satan ve bu işlemlerden 124 milyon dolar kazanan iki özel cüzdanın verilerini paylaştı ve bunların Twitter'ın yeni patronu Musk'ın kendisiyle bağlantısının olabileceğini belirtti.

Musk, DOGE'un en ünlü destekçilerinden birisi. Bir keresinde Dogecoin'in Bitcoin'den daha iyi bir ödeme çözümü olduğunu iddia etmiş ve ardından Twitter'ın DOGE'u Twitter Blue abonelikleri için ödeme seçeneği olarak sunmanın ve içerik üreticilerini ödüllendirmenin bir yolu olarak platforma entegre edilmesi önerisi ile dikkat çeken bir çıkış yapmıştı. Ancak bu Musk'ın Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın almasından önceydi. O zamandan bu yana Twitter'ın mavi kuşlu logosunun birkaç günlüğüne de olsa Dogecoin'in simgesi ile değiştirilmesi dışında herhangi bir somut adım gelmedi.

Read Entire Article