En Büyük Altcoin Ralliye Devam Edebilir! Kaç Doları Hedefliyor?

2 years ago 88

Bitcoin yazı hazırlandığı sırada 23.000 doların üzerinde alıcı buluyor. Altcoinler toparlanmaya devam ediyor. Tesla’nın Bitcoin satışına rağmen güçlü kalmaya devam eden BTC, altcoinlerin rallilerine devam edebilmesi için gerekli ortamı sağlıyor. Peki en büyük altcoin için hangi seviyeler hedefleniyor? Yatırımcılar kısa vadede ETH için hangi seviyeleri beklemeli?

Ethereum (ETH)

Piyasa değerine göre en büyük altcoin olan Ethereum aynı zamanda ağ gücüne ve TVL’e göre en büyük akıllı sözleşme platformudur. Dün Vitalik Buterin tarafından yapılan açıklamalar Ethereum’un bugünü ve geleceğiyle ilgili önemli detayları içeriyordu. Buterin, Eylül 19 tarihinde yapılacak olan Merge sonrasında ağın %55 oranında tamamlanacağını söyledi. Yani henüz Ethereum tam anlamıyla olması gereken seviyelere gelmedi. Hem ağ olarak hem de ETH fiyatı olarak daha iyisi hedefleniyor.

Buterin, ETH fiyatının kısa vadede düşüşler görse de uzun vadede ciddi seviyelere ulaşacağını düşünüyor. Ethereum her yönüyle tamamlandığında saniyede 100.000 işleme kadar destekleyecek ve çok daha düşük işlem ücretleriyle hizmet verecek.

Ethereum Fiyat Tahmini

Kripto para piyasaları bir süredir toparlanıyor ancak kripto kışının bittiğini söylemek için çok erken. Haziran ayında birçok metrik dip bölgenin geldiğini söylüyordu ve Temmuz ayında FED toplantısı öncesinde Tesla Bitcoin satmış olmasına rağmen yükselen bir piyasa var. Net bir trend değişikliği henüz olmadı ancak 2022 yılının en umut dolu günlerinde olduğumuzu söyleyebiliriz.

Ethereum (ETH) 1.780 dolara yerleştirilen kritik 100 günlük EMA'nın altında mücadele ediyor. ETH/USD şu ana kadar %2,21 artışla 1,609 dolardan işlem görüyor. İşlem hacminde az da olsa gerileme olsa da ETH yükseliş görünümünü devam ettiriyor. Günlük grafikte ETH fiyatı, 1.005 doların en düşük seviyelerinden yükselen trend çizgisi boyunca yükseldi. Grafikte 1.631 dolar direnci dikkat çekiyor bu hafta satıcılar bölgeyi ciddi anlamda savundu.

Basitçe söylemek gerekirse, destekleyici hacimlerle birlikte belirtilen seviyenin üzerinde bir günlük kapanış, bir sonraki yukarı yönlü hedef için kapıyı açacaktır. Alıcılar, ilk 100 günlük EMA'yı (Üssel Hareketli Ortalama) 1.780 dolarda aşmak için mücadele edecek. Ethereum alıcıları 1.800 doları hedeflemeden önce 1.550 dolara kadar bir geri çekilme yaşayabilir. Yatırımcıların hafta sonu (olası) azalan hacimlerle desteklenecek destek testine karşı hazırlıklı olması gerekir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article