En Büyük Ethereum Balinaları Bu 5 Metaverse Altcoin’inin Peşinde!

2 years ago 88

Blockchain'lerdeki büyük hareketlilikleri takip eden ve paylaşan WhaleStats'ın sağladığı verilere göre, Ethereum (ETH) ağındaki dev balinalar, son yedi gün içinde metaverse sektörüyle ilişkili çeşitli metaverse altcoin'inden aldı. İşte balinaların hedefindeki o metaverse altcoin'leri.

Balinaların Hedefindeki Metaverse Altcoin'leri

WhaleStats'ın zincir üstü (on-chain) verilerine göre, sanal dünya The Sandbox (SAND), şu anda Ethereum'un son yedi gün içinde en büyük 5 bin balinası arasında açık ara en çok satın alınan metaverse altcoin'i. Balinalar, SAND'da ortalama 661 dolar harcama ile ortalama 548 SAND alımı yaptı. SAND, son yedi günde yüzde 10'un üzerinde yükselmiş olsa da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,40 doların yüzde 86 altında işlem görmeye devam ediyor.

SAND'ın ardından balinaların yoğun şekilde alım yaptığı ikinci metaverse altcoin'i ApeCoin (APE) oldu. En Büyük 5 bin Ethereum balinası son yedi günde yaklaşık ortalama 390 dolar harcama ile ortalama 81 APE satın aldı.

ApeCoin'in hemen arkasında piyasa değeri bakımından yazım sırasında en büyük metaverse projesi olan Decentraland (MANA) yer alıyor. Dev Ethereum balinaları, yazım sırasında ortalama 327 dolar harcama ile ortalama 372 token'lık satın alım miktarıyla MANA biriktirdi. MANA, en büyük rakibi SAND'a benzer şekilde tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 85 düştü, ancak haftalıkta yüzde 4 yükseldi.

Dev Ethereum balinalarının radarındaki bir diğer metaverse altcoin'i ise, Ethereum tabanlı Blockchain oyunu ağı olan Enjin Coin (ENJ) oldu. Ethereum balinaları, ortalama 281 dolar harcama ile ortalama 519 ENJ aldı. Son yedi günün en çok satın alınan beşinci metaverse altcoin'i olan ENJ, yazım sırasında haftalıkta yüzde 8'in üzerinde yükseliş 0,514 dolardan işlem görüyor.

ENJ'nin hemen arkasında, Ethereum tabanlı oynadıkça kazan türü oyun olan Axie Infinity (AXS) geliyor. Dev balinalar, ortalama 204 dolar harcama ile ortalama 14 AXS alımı yaptı. AXS şu anda haftalıkta yüzde 3 yükselişle 14,44 dolardan alınıp satılırken, tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 91 altında işlem görüyor.

Onuncu sırada ise Blockchain tabanlı oyunlar ve metaverse yatırımları yoluyla kazanç sağlamaya odaklanan oyun loncası olan merkeziyetsiz özerk organizasyonu Yield Guild Games (YGG) geliyor. En büyük 5 bin Ethereum balinası, son bir haftada ortalam 10 dolar harcama ile ortalama 15 YGG alımı yaptı. YGG, haftalıkta yüzde 4 yükselişle yazım sırasında 0,77 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Piyasalarında Son Durum

En büyük kripto para Bitcoin, yazım sırasında günlükte yüzde 3'ün üzerinde düşüşle 20 bin 396 dolardan işlem görüyor. Bitcoin'in günlükteki kaybına ayak uyduran en büyük altcoin Ethereum ise günlükte yüzde 2,69 kayıpla bin 138 dolardan alınıp satılıyor.

Kripto para piyasalarının toplam değeri 907 milyar dolar seviyesinde.

Read Entire Article