Eski ABD Kongre Adayı: Bunun Olması XRP’yi Uçurabilir

2 years ago 79

Gokhshtein Media'nın kurucusu, podcaster, eski ABD Kongre adayı ve kripto para meraklısı David Gokhshtein, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) XRP'nin ihraççısı Ripple'a açtığı davada kaybetmesinin önemini vurgulamak için kişisel Twitter hesabından değerlendirmede bulundu. Elinde XRP tuttuğunu belirten Gokhshtein, daha fazla XRP almak için beklediğini de ekledi.

"XRP Al Düğmesine Basmak İstiyorum"

David Gokhshtein, SEC'e karşı giriştiği yasal savaşta Ripple'ın olası zaferiyle ilgili olarak bir kez daha son tweet'lerinden birkaçında söylediklerini yineledi. Gokhshtein, Ripple'ın davayı kazanmasının XRP'nin fiyatındaki büyük bir artış için itici güç olmasını beklediğini belirtti. Bunu sürekli olarak tekrar ettiğinin altını çizen kripto para meraklısı, fiyatın uçmasından önce daha fazla XRP satın almak istediğini de ekledi.

Gokhshtein, önceki XRP tweet'lerinde, Ripple'ın ABD'li düzenleyici SEC'in açtığı davayı kazanması durumunda, yalnızca XRP ve Ripple'ın büyük bir destek bulmayacağını, aynı zamanda tüm kripto para endüstrisinin parabolik yükselişe geçeceğini iddia etmişti. Gokhshtein, 2020 yılında XRP'den nefret edenlerin gelecekte altcoin'i kullanacakları varsayımında bile bulunmuştu.

Kripto veri platformu CoinMarketCap'in verilerine göre XRP, yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 10'a yakın düşüşle 0,4285 dolardan işlem görüyor. XRP, son 7 günde ve son 30 günde sırasıyla yüzde 6,31 ve yüzde 33,60 yükselerek yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Shiba Inu ve Dogecoin'e Destek

XRP, David Gokhshtein'in desteklediği tek altcoin değil. Attığı tweet'lerinde ayrıca en büyük iki köpek temalı kripto para Shiba Inu'dan (SHIB) ve Dogecoin'den (DOGE) sık sık söz ettiği görülüyor. Genel olarak bu yıl Shiba Inu'yu daha çok desteklediğini ise not etmek gerekiyor. Yakın zaman önce SHIB grafiğinde harika bir model oluştuğunu belirten Gokhshtein, köpek temalı kripto paranın 0,001 dolara ulaşmasını beklediğini de söylemişti. Ona göre, hem SHIB hem de DOGE tutmakta hiçbir sorun yok ve Dogecoin daha fazla insanın kripto para piyasalarına giriş yapmasına önayak olabilir.

Read Entire Article