Eski ABD Kongresi Adayı Büyük Çıkış Yapan Altcoin için Konuştu: Daha Yeni Başlıyor

2 years ago 93

Gokhshtein Media'nın kurucusu ve eski ABD Kongresi adayı David Gokhshtein, görünüşe göre popüler köpek temalı kripto para Shiba Inu'yu (SHIB) yakından takip ediyor.

Büyük Çıkışı Öngördü

Geçen hafta kişisel Twitter hesabından attığı bir tweet'e dikkat emojisini iliştiren Gokhshtein, "SHIB, büyük bir çıkış yapmak istiyor gibi görünüyor" diyerek köpek temalı kripto paranın son büyük çıkışını öncesinden öngörmeyi başardı. Shiba Inu, 14 Ağustos'ta yatırımcısına günün en çok kazandıran kripto parası oldu ve 0,0000126 dolardan yüzde 35'lik bir yükseliş kaydetti.

SHIB, hafif bir geri çekilmeden önce 20 Temmuz'da kaydettiği ve son ayların en yüksek seviyesi olan 0,0000131 doların üzerinde bir kırılım yaparak 15 Ağustos'ta 0,0000179 dolara kadar çıktı. Günlük SHIB grafiğinde yukarı yönlü hareketin sinyalini veren ters omu baş ve omuz (H&S) formasyonunun oluşuma dikkat çeken analistler, formasyonda kırılımın gelmesi halinde altcoin'in çok daha iyi performans göstermeye devam edebileceğine inanıyor.

Ters omuz baş omuz formasyonu, genellikle aşağı yönlü bir trendin yukarı doğru tersine dönmek üzere olduğunu gösterir. Ancak kripto para piyasalarındaki makroekonomik belirsizliklere dayanarak bu model spekülatif kalmaya devam ediyor.

Günlük RSI, aşırı alım seviyesi olan 80'den 60'ın oldukça üzerindeki seviyelere gerilemiş durumda. Bu da yükselişin devam etmeden önce fiyatın konsolide olmasına rağmen boğaların hala kısmen hakimiyetine işaret ediyor. Mevcut seviyelerden daha fazla düşüş, SHIB'in 0,0000102 dolara yakın desteği olan önceki aralığına dönmesine neden olabilir. Öte yandan Shiba Inu, yazım sırasında yatırımcıların kazançlarını silerek 0,00001569 dolardan işlem görüyor.

SHIB İşlemlerinde Büyük Yükseliş

Kripto para analitik platformu IntoTheBlock'un sağladığı verilere göre, Shiba Inu ağı üzerinde son 24 saatte 463 büyük işlem gerçekleştirildi ve günlük işlemlerde yüzde bin 554 gibi şaşırtıcı oranda yükseliş yaşandı. Büyük bir işlem genellikle 100 bin doların üzerindeki işleme denir ve bu işlemlerle ilgili volatilite bazen satın alım yapan veya satış yapan balinaların artan etkinliğiyle bağlantılıdır.

Zincir içi analitik şirketi Santiment de benzer bir analize imza atarak şunları kaydetti:

Shiba Inu bu hafta sonu hareket halindeydi ve kripto paralar yatay seyirdeyken son 24 saatte değerini yüzde 34 artırdı. Bu tesadüfen olmadı, balinalar SHIB'de oldukça aktif. 4 ayda en fazla 100 bin dolar değerinde 433 işlem gerçekleşti.

Read Entire Article