Eski ABD Kongresi Adayı SHIB Hedefini Açıkladı: Mümkün mü?

2 years ago 99

Shiba Inu (SHIB)  eski parlak günlerine dönmek için elinden geleni yaparken, SHIB'e yönelik tahminler de yeniden boy göstermeye başladı.

 David Gokhshtein:  SHIB, Bu Seviyeye Ulaşabilir

Gokhshtein Media’nın kurucusu ve eski ABD Kongresi adayı David Gokhshtein, son zamanlarda Shiba Inu'ya yönelik açıklamaları ile gündemden düşmüyor. Yönetici, SHIB'in yakında 0,01 dolar seviyesine yükseleceği umuduğunu açıkladı. Geçtiğimiz hafta SHIB'in yatrımcısını yeniden sevindirecek bir ralli için kolları sıvadığını iddia eden Gokhshtein, ironik bir şekilde SHIB'den kendisine bir iyilik yapmasını ve bu seviyeye çıkmasını istedi. SHIB, birkaç gün önce yaklaşık %40 artış kaydetti. Gokhshtein, bu yıl SHIB fiyatına yönelik destekleyici ve iyimser tweetler paylaşarak, topluluğun öncü isimlerinde biri oldu. SHIB'in yeni szirvelere ulaşması konusunda oldukça iyi bir tablo çizen ünlü isim, Nisan ayında, Shiba'nın 1 dolara değil 0,001 dolara ulaşabileceğini paylaşmıştı. O zamanlar birçok kişinin SHIB sayesinde Bitcoin ve Ethreum gibi kripto paralara yatırım yapacağını belirtmişti. Politikacı, bundan önce, aynı ifadeleri  Dogecoin için tweetlemişti.

Son zamanlarda balinalar, 10 milyon dolar değerinde SHIB sattı. Balinalar, an itibariyle 181 milyon dolar değerinde SHIB tutuyor Ethereum zincirindeki en büyük cüzdanlara odaklanan WhaleStats platformundan yakın zamanda atılan bir tweet'e göre, 1.000 Ethereum balina cüzdanında toplam 181.118.075 dolar değerinde Shiba Inu bulunuyor. SHIB, balinaların listesinde zirvede yer alıyor. Bununla birlikte, Ethereum ağındaki ilk 100 balina biraz daha az SHIB'e sahip. Bu balinalar, 177.582.337 dolar değerinde SHIB tutuyor. SHIB, bu balinaların yatırım yaptıkları ilk on kripto para listesinde dördüncü sırada yer alıyor. USDC, USDT ve stETH, listede ilk üç sırada yer alıyor. 17 Ağustos'ta WhaleStats verileri, bu balinaların Shiba Inu'da 191.2 milyon dolar tuttuğunu ortaya koydu. Balinalar, fiyat dalgalanmaları üzerine spekülasyon yaparak yaklaşık 10 milyon değerinde SHIB sattılar.

Shiba Eternity, Büyük İlgi Görüyor

Shiba Inu Games’in direktörü William Volk, ekosistemin yeni oyunu Shiba Eternity’nin Vietnam’da şimdiden büyük popülerlik gördüğünü belirtti. Ekip, beklenenden yüksek talep nedeniyle oyun sunucularının kapasitesini elli kat artırmak zorunda kaldı. Vietnamlı iOS kullanıcıları, Shiba Eternity’nin erken test aşamasına katılma fırsatına sahip.

Proje lideri Shytoshi Kusama, oyunun önümüzdeki haftalarda Endonezya’da piyasaya sürülebileceğini ima etti. Volk, Android kullanıcıları için Beta lansmanı yayınlandığında işlerin daha da heyecan verici hale geleceğini iddia etti. SHIB ekibi, oyun geliştiricileri PlaySide Studios ile ortaklaşa dokuz ayı aşkın bir süredir oyun üzerinde çalışıyor. Topluluğun çoğu, oyunun bu yıl Eylül ayında çıkacağına inanıyor

Read Entire Article