Eski BitMEX CEO’su Ethereum’da 5 Bin Dolar İçin 2 Kritere Dikkat Çekti!

2 years ago 89

Eski BitMEX CEO'su Arthur Hayes, yakın tarihli bir blog yazısında Ethereum (ETH) fiyat hareketine dair görüşlerini paylaştı.

Ethereum'un Geleceği: Fed Para Politikası ve Birleştirme

Arthur Hayes, Ethereum ekosisteminde hisse kanıtına geçiş başarılı olursa ve Fed para politikasını tersine çevirirse, lider altcoin'in Birleştirme güncellemesinden sonra 5.000 dolara kadar çıkabileceğine inanıyor. Hayes'e göre, Fed mevcut faiz artırımlarından ve yol haritasından geri adım atmazsa Ethereum, 3.500 dolar seviyinde kalacak. Yönetici özellikle Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen güncellemenin aslında piyasa tarafından fiyatlandırılmadığına inanıyor. Hayes, “Söylentiyi al, haberi sat” durumunun olmayacağından emin. Birleşmeden sonra, Ethereum deflasyonist hale gelecek ve ETH'yi daha kıt hale getirecek. Merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarının artan popülaritesi nedeniyle deflasyon oranı artmaya devam edecek.

Hayes, aslında Ethereum'u eleştiren isimlerden biriydi. 2018'de, ETH fiyatının çift haneli rakama düşeceğini doğru bir şekilde tahmin etmişti. Ancak Hayes daha sonra 2020'de Ethereum ekosistemine olan güvenini dile getirdi. Ünlü grişimci, merkeziyetsiz finansın mevcut finansal sisteme “güvenilir bir alternatif” oluşturduğuna inanıyor. Eski BitMEX patronu, Birleştirme başarısız olursa ve Fed faiz oranlarını yükseltmeye devam ederse, Ethereum'un "karanlık dönemine" geri döneceğine inanıyor. Ethereum, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %65,93 düştü.

Ünlü Platformdan Ağustos Ethereum Tahmini

Son zamanlarda bekleneni veremeyen Ethereum, geçtiğimiz nihayet 1.700 dolar seviyesini geçti. Yatırımcılar, ETH’nin kısa vadede 2.000 doları geçip geçmeyeceğini merak ediyor. CoinMarketCap kripto topluluğu,  31 Ağustos’a kadar ETH fiyatının 2.127.98 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. ETH, an itibariyle 1.659  dolardan işlem görüyor. Bu, %23’lük bir  artış anlamına geliyor. Ankette 2.685 kişi, oy kullandı. ETH fiyatının yükseleceğine yönelik nedenlerinden biri, ekosistemin Eylül ayında İş Kanıtı (PoW) algoritmasından Hisse Kanıtı’na (PoS) geçecek olması. Birleştirme güncellmesi, merakla bekleniyor.

Eylül ayı fiyat tahminine gelince, 1.228 kişinin oy kullandığı ankete göre, Ethereum’un 30 Eylül’de 2.390 dolara ulaşması bekleniyor. Bu, %38’lik bir artış anlamına geliyor. Araştırma şirketi, Finder’daki 53 kripto ve Web3 uzmanından oluşan ekip, Ethereum fiyatının yılı 1.711 dolarda bitireceğini tahmin ederek daha temkinli bir rapor ortaya koydu. Bununla birlikte, CoinPedia’daki uzmanlar daha iyimser ve ETH‘nin yılı 2.142 dolar seviyesinde bitireceğini tahmin ediyorlar

Read Entire Article