Eski BitMEX CEO’su, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi: “Ralli” Vurgusu Dikkat Çekti!

2 years ago 95

Analitik Firması Santiment, Bu Göstergeyi İşaret Etti! Bitcoin Ralliye Hazırlanıyor Olabilir

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinden bu yana değer kayıplarına hız kazandırdı ve yeniden 20.000 doların altına geriledi. Kripto para piyasası, Bitcoin'deki değer kayıpları ile birlikte yeniden düşüşe geçti. Öte yandan piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan kripto para borsası BitMEX'in eski CEO'su Arthur Hayes,

Eski BitMEX CEO'su, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi

Bitcoin'in son aylarda oldukça yüksek oranlarda değer kaybetmesi ile birlikte kripto para piyasası güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Bu süreçte Celsius ve Three Arrows Capital gibi çok sayıda kripto şirketi likidite ile karşı karşıya kaldı. Son dönemlerde ise birçok kripto para analisti piyasadaki bu düşüşün bir süre daha devam edebileceğini ifade ederken, birçok analist ise kripto para piyasasının yakın dönemde yeniden toparlanabileceğini savunuyor.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendiren eski BitMEX CEO'su Arthur Hayes, Rusya-Ukrayna savaşının ve FED faiz artışlarının kripto para piyasasındaki düşüşe önemli ölçüde etki ettiğini belirtti. Hayes, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin yakın dönemde tersine dönebileceğine ve lider kripto para birimi Bitcoin'in ilerleyen dönemlerde yeniden güçlü bir ralli başlatabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Dün akşam saatlerinden bu yana değer kayıplarına hız kazandıran Bitcoin (BTC), kaydettiği son düşüş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 20.000 doların altına geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki değer kayıplarının ardından yeniden düşüşe geçti. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.070 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %3'lük düşüş ile 925 milyar dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article