Eski Goldman Sachs Yöneticisinden “Ethereum” Yorumu: “Yeni Bir Yükseliş İvmesini Tetikleyebilir!”

2 years ago 96

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, kripto para piyasasındaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve Ethereum'daki (ETH) güncel teknik görünüme ilişkin bir değerlendirme yaptı. ETH'nin yakın vadede en iyi fiyat performansı sergileyen kripto para birimlerinden biri olduğunu ifade eden Pal, yaklaşan Merge güncellemesinin ETH'de yeni bir yükseliş ivmesini tetikleyebileceğini öne sürdü.

Raoul Pal'dan ETH Yorumu

Kripto para piyasasındaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan ve Ethereum'daki (ETH) güncel teknik görünümü değerlendiren eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, ETH'nin son haftalarda sergilediği fiyat performansına dikkat çekti. Pal, ETH'nin kurumsal yatırımcılar tarafındaki artan popülaritesinin fiyat performansına önemli ölçüde etki edebileceğini ifade etti ve yaklaşmakta olan Merge güncellemesine de işaret etti. Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal'a göre Merge güncellemesi, ETH'nin yakın vadede güçlü bir yükseliş ivmesi yakalamasını tetikleyebilir.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Günün erken saatlerinde kaydettiği değer artışları ile birlikte yeni haftaya yükseliş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yönünü yeniden aşağı çevirdi ve 24.000 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, güne çeşitli oranlarda değer kayıpları ile başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.900 dolar seviyelerine geri çekildi. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 1,19 trilyon dolara geriledi. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 300 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article