Eski Goldman Sachs Yöneticisinden Yatırımcılara Uyarı: Piyasadaki Düşüş İvmesi Devam Edecek mi?

2 years ago 117

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, Twitter hesabından yaptığı açıklamalar ile kripto para piyasasının yeni bir düşüşün eşiğinde olabileceğini dile getirdi. Pal, Nasdaq endeksinin kritik bir destek seviyesine yakın olduğunu ve bu desteğin kırılması ile düşüşlerin devam edebileceğini belirterek, bu düşüşün kripto para piyasasına da önemli ölçüde etki edebileceğini ifade etti.

Raoul Pal’dan Yatırımcılara Uyarı

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile kripto para piyasasındaki potansiyel düşüş konusunda bir uyarı yapan Raoul Pal, mevcut makro koşulların dijital varlıkların fiyatında büyük bir düşüşe neden olabileceğini belirtti. Pal, hisse senetlerindeki değer kayıplarının devam etmesi durumunda, dolar ve tahvillere olan talebin artabileceğini ve kripto para piyasasının güçlü bir düşüş ivmesi yakalayabileceğini dile getirdi.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Son haftalarda düşüş yönlü bir ivme yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman diliminde de değer kayıplarına hız kazandırarak 38.500 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüşlerin ardından 2.815 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,90 trilyon dolara geriledi. Coinglass verilerine göre, kripto para piyasasında son 24 saatlik zaman diliminde 280 milyon dolarlık short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article