Eski SoftBank CEO’sundan Açıklamalar: Tüm Portföyünün %10’unu Bitcoin’e Ayırdı!

2 years ago 109

SoftBank’ın eski CEO’su Marcelo Claure, Miami’de gerçekleştirilen Bitcoin 2022 Konferansı’ndaki bir panel tartışması sırasında ABD hükümetinin para politikalarının yanlış olduğunu ve dünya genelinde bir enflasyona yol açtığını dile getirdi. Ayrıca Claure, Bitcoin’i mevcut durumda en güvenli değer deposu olarak görmeye başladığını belirterek tüm portföyünün %10’unun BTC‘ye ayırdığını ifade etti.

Eski SoftBank CEO’sundan Açıklamalar

Miami’de gerçekleştirilen Bitcoin 2022 Konferansı, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve Ark Invest CEO’su Cathie Wood gibi iş dünyasından çok sayıda Bitcoin savunucusunun katılımı ile gerçekleşti. Konferansta, blockchain ekosisteminin gelişimi, Bitcoin ve kripto para birimlerinin geleceği başta olmak üzere pek çok konu ele alındı. Ayrıca konferansta kripto ekosistemine ilişkin birçok ortaklık ve işbirliği de kamuoyuna duyuruldu. Bu bağlamda eski SoftBank CEO’su da mevcut para politikalarını eleştirerek Bitcoin ile ilgili fikirlerini paylaştı.

ABD hükümetinin para politikalarını eleştiren ve bu para politikalarının dünya genelinde bir enflasyona yol açtığını dile getiren eski SoftBank CEO’su Marcelo Claure, lider kripto para birimi Bitcoin’i mevcut durumda en güvenli değer deposu olarak görmeye başladıklarını belirtti. Ayrıca Claure, Bitcoin’in kazanç potansiyelinin de oldukça yüksek olduğunu ve BTC’nin şu anda var olan en iyi yatırım aracı olduğu yönündeki fikirlerini paylaştı.

Bitcoin’deki Düşüş İvmesi Devam Ediyor

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta içerisinde çok sayıda önemli ortaklık ve işbirliği duyurusu olmak üzere önemli gelişmelerin yaşanmasına karşın düşüş yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye devam etti ve 43.000 doların altına geriledi. Bitcoin’deki bu değer kaybı, kripto para piyasasına da aşağı yönlü bir ivme kazandırdı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinMarketCap verilerine göre 1,97 trilyon dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article