ETH, AVAX ve XRP: Altcoin’lerde Son Durum!

1 year ago 54

Şu anda CoinMarketCap verilerine göre kripto para piyasasında toplamda 23.500’ün üzerinde kripto para birimi var. Yeni çıkan coin’ler, popüler olan coin’ler olsa da Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve Ripple (XRP) piyasanın uzun soluklu altcoin’leri olarak hala ilgi çeker durumdalar.

Ethereum Kaç Dolar?

225,3 milyar dolarlık piyasa değeri en büyük ikinci kripto para konumunda bulunan ve bu konumu da uzun zamandır koruyan Ethereum (ETH), yazının kaleme alındığı sırada 1.870 dolardan işlem görüyor.

Analistlere göre şu anda Ethereum’un üzerinde çalıştığı güncellemeler büyük ilgi çekiyor ve bu güncellemelerin etkisinin uzun vadede görülmesi bekleniyor. Bununla birlikte ETH için şu anda 1.800 dolar seviyesinin güçlü bir destek olduğu da yapılan açıklamalar arasında yer alıyor. ETH’da bir yükseliş başlaması halinde 2.000 doların güçlü bir direnç olabileceğini ifade eden analistler 1.950 dolar bandında da direnç olabileceğini ifade ediyor.

AVAX Kaç Dolar?

AVAX yazının kaleme alındığı sırada 17,6 dolardan işlem görüyor. 5,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile 16. en büyük coin konumunda bulunana AVAX son 1 ayda %11’in üzerinde artış kaydetmiş durumda.

Analistlere göre AVAX şu anda Bitcoin ile benzer bir görünüm çiziyor ve dolayısıyla lider kripto paranın hareketlerini takip ediyor. AVAX için şu anda 16 dolar güçlü bir destek olarak görülürken 18,5 dolar güçlü bir direnç olarak görülüyor. Eğer 18,5 dolar güçlü bir şekilde kırılırsa ilk hedefin 20 dolar olacağı da tahmin ediliyor.

XRP Kaç Dolar?

Uzun zamandır SEC ile olan dava süreci ile gündemde olan ve bu sebeple fiyatı baskılanan XRP yazının kaleme alındığı sırada 0,50 dolardan işlem görüyor. 26,3 milyar dolar gibi bir piyasa değeri bulunan XRP’nin son 1 ayda yaşamış olduğu %35’lik artış dikkat çekiyor.

Pek çok analist dava sürecinin 2023 yılında sonuçlanmasını bekliyor ve bununla birlikte fiyat üzerindeki baskının da kalkabileceği düşünülüyor. Davanın sonuçlanması ile birlikte XRP’nin hızlıca 1 doları geçmesi bekleniyor. Ancak yatırımcılar henüz dava sürecinin bitmediğini ve davadan çıkacak sonuca göre beklentilerin değişebileceğini unutmamalı.

Read Entire Article