Ethereum Balinaları Bu Altcoin’e Hücum Ediyor! Yatırımcılar Dikkat!

2 years ago 123

WhaleStats’tan elde edilen bilgilere göre, Ethereum (ETH) ağındaki balinalar, son 24 saat içinde 18 milyondan fazla Fantom (FTM) aldı ve dolayısıyla ETH balinalarının FTM biriktirdikleri görülüyor.

FTM’ye Büyük İlgi

Elde edilen verilere göre FTM balinalarının aktif adres sayısında %15’lik bir artış yaşandı. Her ne kadar net akışlar negatif görünse de işlem hacmi %409 gibi büyük bir artış ile analistlerin ilgisini çekiyor.

Yapılan açıklamalara göre balinalar FTM’ye temel değeri nedeniyle ilgi gösteriyor olabilir. Bu noktada,  merkezi olmayan uygulamaların toplam sayısı, TVL ve dolaşımdaki arzın yatırım tercihlerini etkilemiş olabileceği ifade ediliyor.

Buna ek olarak Fantom, çeşitli alanlardaki geliştiricileri sürekli olarak destekliyor ve zincir üzerinde yeni protokollerin geliştirilmesi için hibeler sağlıyor. Andre Cronje’nin projeden ayrılmasına rağmen, daha önce FTM için çalışan geliştiriciler ekosistemi daha da genişleteceklerini ifade ediyor.

Bunun yanında daha önce, FTMAlert’teki içerik yöneticisi, Fantom’u 2011’de Steve Jobs’u kaybeden, ancak yine de önemli ölçüde yükselen ve son 10 yılda 130.000 milyon dolar kâr elde eden Apple ile karşılaştırdı.

FTM Fiyatı

Piyasa performansına gelince, Cronje’nin sektörden ayrılmasının ardından FTM ve diğer DeFi tokenleri değerlerinin yaklaşık %30’unu kaybetti. FTM 1,20 doların altına düştü ve Aralık ayında yerel tabana ulaştı. Şu anda Eylül seviyelerinde işlem gören FTM, bugün 1,20 dolar üzerinde işlem görüyor.

Analistler FTM’nin önünün açık olduğunu ifade etse de yatırımcıların mutlaka kendi araştırmalarını yapmalarında ve bu araştırmalar sonrasında adımlar atmasında büyük fayda bulunuyor.

Read Entire Article