Ethereum Balinaları O Altcoin’in Peşinde! Yükseliş An Meselesi Olabilir!

1 year ago 64

İkinci en büyük köpek temalı kripto para Shiba Inu (SHIB), bazı makul kazançlar elde eden rakibi Dogecoin'in (DOGE) aksine kripto para piyasasının geri kalanına paralel olarak hareket etti. Güncel veriler, Ethereum (ETH) balinalarının SHIB'in peşinde olduğunu ve ısrarla token'dan tuttuklarını gösteriyor.

Shiba Inu'nun Piyasa Performansı

Shiba Inu fiyatı, 2021'in Ekim ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) yüzde 90'ın üzerinde düştü. SHIB 0,00000923 dolardan işlem görerek son gün içinde yalnızca yüzde 0,44'lük bir yükseliş kaydetti. Kripto para piyasasının geri kalanı hala konsolide olurken Shiba Inu fiyatı genel olarak kripto para piyasasını takip etmesinden dolayı bir istisna değil. Diğer büyük kripto paralarda da benzer bir tablo söz konusu.

Kripto para piyasasının toplam değeride kripto paraların çoğunun konsolide olduğunu gösteriyor. Toplam piyasa değeri bu yazının hazırlandığı sırada 853,21 milyar dolar seviyesinde hareket ediyor.

Fiyatların daha fazla düşeceği yönündeki anlatılar piyasayı ele geçirirken, SHIB fiyatı büyük bir kayıp ya da kazanç görmüş değil ve hala 0,00000926 dolardaki direncin altında işlem görüyor. Shiba Inu fiyatı söz konusu direnci aşmakta zorlansa da, Ethereum balinalarının bazı olumlu hamleleri SHIB yatırımcılarının yükseliş beklentilerini yeniden canlandırdı.

Dev Ethereum Balinaları SHIB Alıyor

Son günlerde agresif şekilde SHIB yakımı yapılması ve Ethereum balinaları tarafından düzenli bir şekilde Shiba Inu alımının yapılıyor oluşu köpek temalı kripto paranın fiyatının lehine harekete işaret ediyor.

Shibburn'den okunan verilere göre, son bir günde yaklaşık 7.432.585 SHIB token'ının yakımı yapıldı. SHIB yakım işlemi, köpek temalı kripto paraya olan talebin devam etmesi halinde genellikle fiyat rallilerini tetikleyen Shiba Inu arzını azaltmayı amaçlıyor.

Bununla birlikte, Blockchain'lerdeki balinaları takip eden Whale Stats tarafından yakın zamanda yapılan bir güncelleme, en büyük 2 bin Ethereum balinasının 76.47 milyon dolar değerinde SHIB tuttuğunu gösteriyor. Bu, dev kripto para balinalarının istikrarlı bir şekilde SHIB aldıkları anlamına geliyor. Aynı zamanda Shiba Inu, ben büyük 2 bin Ethereum balinasının tuttuğu en büyük varlık konumunda. Buna ek olarak SHIB, son gün içinde en büyük bin Ethereum balinası arasında en çok satın alınan en büyük 10 kripto para arasında da yer alıyor. SHIB, açıkça Ethereum balinalarının tuttuğu favori token'lardan biri. Tüm bunlar Shiba Inu için olumlu bir işaret olsa da ve fiyat lehine hareket etse de piyasanın durumu kısa vadede yükselişin önüne geçti.

Read Entire Article