Ethereum Balinası Bu 4 Altcoinden Satın Aldı! En Zengin Balinalardan!

2 years ago 97

En büyük Ethereum balinalarından biri bugünlerde çılgınlar gibi altcoin satın alıyor. Peki ama neden? Ethereum balinasının sepetinde 4 altcoin dikkat çekiyor. Varlıklarının toplam değeri ise dudak uçuklattı. Peki bu alımları nasıl yorumlamalıyız? Neden sadece bu altcoinlerden alıyor. Dikkat çeken gelişmenin detayları haberimizde.

Balinanın Aldığı 4 Altcoin

En zengin kripto para balinalarından biri yatırım çılgınlığı içinde, WhaleStats'a göre, Bonobo ismi verilen Ethereum balinası son birkaç günde tam 14 milyon dolarlık altcoin alımı yaptı. İlk olarak Layer2 ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC)’a yönelen balina, yaklaşık 1,2 milyon adet MATIC için 1,1 milyon dolar harcadı. Bu alımın üzerinden kısa süre geçmişti ki 2,05 milyonluk daha büyük bir alım daha yaptı. Sadece MATIC için 3 milyon dolar ayıran Bonobo bununla da sınırlı kalmadı.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) yatırımcılarına dağıtılan ApeCoin (APE)’i unutmayan Ethereum balinası 200.000 ApeCoin için 1,3 milyon dolar harcadı. WhaleStats verilerine göre bu balinanın ciddi miktarda FTX Token (FTT) yatırımı da bulunuyor.

FTT varlıklarına ek olarak yaklaşık 3 gün önce 203.000 token için 6,3 milyon dolarlık alım yapan balina, dün 80.000 FTT için 2,4 milyon dolar daha harcadı.

Metaverse Altcoin Aldı

MATIC, APE ve FTT alımlarından sonra metaverse altcoinleri de ihmal etmedi. The Sandbox (SAND) için 2,2 milyon dolar ayıran kripto para balinası 1,650 milyon adet SAND topladı. Bonobo güncel verilere göre en büyük dördüncü Ethereum balinası ve toplamda 850 milyon doları aşan bir sermayesi bulunuyor. 12 Temmuz tarihinde portföyünün değeri 456 milyon dolara kadar düşen balina, 21 Temmuz tarihinde 961 milyon dolara kadar sermayesini yükseltti. Bonobo’nun Temmuz sonundan bu yana yaklaşık 800 milyon doları bulunuyor.

Elbette balinaların attığı adımlar yatırımcılar için tek başına bir şey ifade etmemeli. Ancak kripto para piyasalarında tecrübeli olan bu oyuncuların neden bazı altcoinlere ağırlık verdiğini de düşünmek gerekiyor. Bonobo kısa veya orta vadede altcoin piyasasının toparlanmasını öngörüyor olabilir. Son olarak unutulmamalıdır ki kripto para balinaları ciddi zararları göğüslemek zorunda kalabilir.

Read Entire Article