Ethereum (ETH) Balinaları Neden Shiba Inu (SHIB) Alıyor? İşte 3 Nedeni!

2 years ago 91

Kripto para piyasası en sert düşüşlerinden birini yaşıyor. Her ne kadar kripto para birimleri bugün bir miktar yükselmiş olsa da, rekor seviyelerin hala altındayız. Bu düşüşler bazı yatırımcılar için alım fırsatı olarak görülüyor. Büyük miktarda kripto paraya sahip olan yatırımcılar kripto balinaları olarak biliniyor. Ethereum, piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olduğundan, piyasada çok fazla Ethereum balinası bulunuyor.

Buna ek olarak Ethereum balinalarının başka bir kripto para birimi olan Shiba Inu (SHIB) satın aldığı görülüyor. WhaleStats’a göre, en iyi 1000 Ethereum sahibinden bazıları Shiba Inu satın almada zirveyi oynuyor. Şu anda cüzdanında SHIB bulunan yatırımcıların sayısı 1.083.308 seviyesinde. Bu 1 milyonu aşkın yatırımcının arasında ise 100 ETH balinası bulunuyor. Bunun sebebi 3 farklı nedene bağlanıyor.

Daha Cazip Fiyat

Ethereum balinalarının, SHIB’i daha cazip bir fiyata sahip olması nedeniyle aldığı düşünülüyor. Shiba Inu, son üç ayda %70’ten fazla düştü. Bununla birlikte Ethereum da geriledi. Ancak Ethereum’un son üç aydaki yaklaşık %40’lık düşüşü, Shiba Inu’nun düşüşü kadar derin değil.

Ekim ayında bir Ethereum balinası 277 milyar SHIB coini satın aldı.

SHIB’in Benimsenme Potansiyeli

Makro yatırımcılar, kripto para biriminin değerinin gelecekte önemli ölçüde artacağını düşünüyorlar. SHIB cephesinde ise gelecekte daha fazla benimsenmenin olacağı düşünülüyor. Ayrıca Shibarium katman-2 çözümü, Shiba Inu’nun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayabilir. Shibarium’un kesin lansman tarihi henüz bilinmiyor.

Metaverse Fırsatı

Ethereum balinaları, Shiba Inu’nun metaverse fırsatı konusunda da yükseliş göstereceğini düşünüyor. Shiba Inu Games, çok oyunculu bir oyunun geliştirilmesi için William Volk ile anlaştı. Ayrıca, bir AAA stüdyosu olan Playside Studios’la projeler başlatıyor. Gelişitirilmekte olan Shiba Inu metaverse‘ü Shiberse olarak anılıyor.

Shiba Inu sadece Ethereum balinaları tarafından değil tüm yatırımcılar tarafından çok fazla ilgi görüyor. Ancak şaka coinlerdeki durumun belirsiz olması sebebiyle, yatırımcıların dikkatli olması gerekiyor.

Read Entire Article