Ethereum (ETH) Kısa ve Uzun Vadeli Beklentiler!

2 years ago 89

Korku ve panik azaldıkça Ethereum fiyatında da artış yaşanmaya başladı. Bitcoin yeniden 22.000 doları aştı. Öte yandan dün itibariyle borsalarda giren stablecoinler yaklaşık 1 milyar dolarlık ek hacmin oluşmasına sebep oldu. Elbette bunda Binance borsasının 13 Bitcoin işlem çiftinde komisyonları sıfırlamasının da katkısı var.

Ethereum (ETH)

FUD ve düşüş baskısı azaldıkça Ethereum fiyatı önemli ölçüde arttı. Ancak, öngörülemeyen riskler daha fazla düşüşe gebe olabilir. Ethereum üzerinde daha fazla baskı oluşturabilecek belirli bir faktör, olumsuz kripto para birimi düzenlemeleridir. Yakın tarihli bir Altcoin Daily röportajı sırasında Microstrategy CEO'su Michael Saylor, Ethereum hakkındaki görüşüyle ​​ilgili sorulardan kaçındı. Ancak Proof-of-Stake ağlarının menkul kıymetler olduğunu belirtti. Bu görüş, özellikle altcoin bir PoS konsensüs mekanizmasına geçtiğinden, Ethereum için çok geniş kapsamlı düzenleyici sonuçlara sahip olabilir.

Saylor, "Sonuçta, bir menkul kıymeti açıklama beyanı olmadan halka satıyorsanız, teknik olarak gelişmiş olması sizi menkul kıymet yükümlülüğünden kurtarmaz" dedi.

Düzenleyiciler Saylor'un görüşünü paylaşırsa, Ethereum ve diğer PoS blockchainleri düzenleyici baskının ağırlığını hissedebilir. Sonuç bu olursa uzun vadede daha fazla düşüş yaşanacaktır.

Ethereum (ETH) Fiyatı

Ethereum şimdilik 1.000 doların altında oluşturduğu dibe sadık kalıyor. Fakat yatırımcı güveni tam anlamıyla yerine gelmediği için dipten gelen alımlar zayıf kaldı. Alıcılar 1.000 dolar seviyesini bir süredir korumak için mücadele ediyor olsa da üç haneli fiyattan agresif alımlar görmedik. Alternatif bir görüş, son dip seviyesinin ETH'nin yükseliş rallisinin başladığının bir işareti olabileceğidir. Yatırımcılar, nihayet yoğun bir şekilde satın almadan önce en kötüsünün bitip bitmediğini görmek için bekliyor olabilir. Yatırımcıların hala temkinli hareket etmelerinin sebepleri arasında yine bu yıl bitmeden şekillenmesi beklenen düzenleyici riskler olabilir.

Bu endişelere rağmen, aktif ETH adreslerinin sayısı Haziran ayının son haftasından bu yana önemli ölçüde arttı.

26 Haziran'dan itibaren adres aktivitesinde de kayda değer bir artış oldu. Aynı zamanda, alıcı adreslerin gönderen adreslerden daha ağır basmaya başladığı, dolayısıyla daha fazla insanın dip satın aldığı görüldü. Ayrıca, 7 Temmuz itibariyle, son okumalar, alıcı adreslerin 241.163'e yükseldiğini, gönderen adreslerin ise 240.274'te biraz daha düşük olduğunu ortaya koydu. ETH'nin kısa vadeli performansı, şimdiye kadar 1.000 doların üzerinde fiyatını destekleyen sağlıklı talebi ortaya koyuyor. Ancak, uzun vadeli görünüm, özellikle civarda gizlenen düzenleyici endişelerle belirsiz bir bölgede kalmaya devam ediyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article