Ethereum (ETH) Ve Ripple’ın (XRP) Fiyatında Bu Seviyelere Dikkat!

2 years ago 97

Kripto kışının hakim olduğu bugünlerde yatırımcıların gözü analistlerin üzerinde. İşte uzman isimlerden bazı altcoinlerin fiyat değerlendirmeleri!

Ethereum (ETH)

Kripto devi Ethereum’u ele alan analistler kripto para biriminin fiyatının, 878 ila 1.284 dolar aralığının orta noktasında bulunan 1.084 dolar seviyesinin üzerine çıkmasıyla ve boğaların hala piyasada olduğunun işareti olarak görüyor. Bununla birlikte boğalar Ethereum’u daha yüksek seviyelere çıkaramazlarsa kripto para biriminin yeniden değer kaybedebileceği öngörülüyor.

Analistler, yatırımcıların kripto devi Ethereum’un ralli beklentisi için önemli bir seviye olarak 1.284 dolar seviyesinin aşılmasını işaret etti. Uzmanlara göre yaşanılacak bu artış, Ethereum fiyatında bir ralli başlangıcı olarak sayılabilir.

Ayrıca yükseliş görünümünden bağımsız olarak, Ethereum’un fiyatında 878 dolar bariyerinin altında dört saatlik bir kapanış gerçekleşirse, bunu bir direnç seviyesine çevirecek ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Uzmanlar böyle bir gelişmenin Ethereum için bir sonraki destek seviyesi olan 700 dolarda bandına bir düşüş ivmesi gösterebileceğini belirtti.

Ripple (XRP)

Popüler altcoinlerden biri olan Ripple’ın fiyatı ise 0,286 ile 0,386 dolar seviyelerinin orta noktası olan 0,336 seviyesinin altına düştü. Analistlere göre bu alan, kripto para birimleri için geri dönüşlerin meydana geldiği yer. Ancak uzmanların görüşüne göre, Ripple’ın yükseliş momentumu şu an için eksik görünüyor. Böyle bir yükseliş ivmesin için gerekli olması öngörülen durum ise Bitcoin fiyatında yaşanılacak hızlı bir artış. Lider kripto para biriminde yükseliş gerçekleşecek olursa, XRP fiyatı muhtemelen 0,386 dolar seviyelerinin daha üst bir aralığını hedefleyecektir.

Öte yandan analistlere göre Ripple fiyatında, olası bir hızlı toparlanma olmaz ve 0,286 dolar seviyesinin altında bir kapanış gerçekleşirse mevcut seviye bir direnç noktasına dönüşecektir. Böyle bir düşüşün gerçekleşmesi durumunda, yükseliş tezi geçersiz kılınabilir ve potansiyel olarak 0.250 dolar seviyelerine yaşanacak bir düşüş ivmesini tetikleyebilir.

Read Entire Article