Ethereum Hareketine Başladı, Yatırımcısı Gözünü Bu Seviyeye Çevirdi

2 years ago 101
Okuma Süresi: 2 Dakika

Ethereum fiyatı büyük bir destek seviyesinden sıçradı ve 2.000 dolar kısa vadeli bir hedef olsa da çoğu analist bunun sadece bir “yüzeysel yükseliş” olduğunu belirtiyor.

30 Mayıs’ta kripto para piyasası, Bitcoin’in (BTC) 30.900 doların üzerine çıktığını ve Ethereum’un (ETH) yüzde 5.84 artışla 1.930 dolara yükseldiğini gördüğümüz ve çok ihtiyaç duyulan bir sıçrama yaşadı, ancak analistler bir geri dönüş beklemek için çok erken olabileceği konusunda uyarıyorlar.

İşte birkaç analistin, Ethereum’un ilerlemesine ilişkin görünüm ve göz önünde bulundurulması gereken ana destek ve direnç seviyeleri hakkında söylediklerine bir göz atın.

Büyük Destekten Sıçrama

Ethereum’deki 30 Mayıs sıçraması, aşağıdaki grafiği yayınlayan piyasa analisti ve Twitter kullanıcısı Rekt Capital için “sürpriz olmadı” ve “Bu daha çok Ethereum’un buradan ne kadar hareket edeceği ile ilgili.”

Rekt Capital açıklamasını  şu şekilde yaptı;

“Teknik olarak, #Ethereum onu ​​yeni bir dirence dönüştürmek için 2269 dolar seviyesine kadar yükselebilir. Genel fikir, bu ralli ne olursa olsun, 2021 ortasından daha zayıf olacağı yönünde.”

2.700 Dolar Olası Seviye

Ethereum için olası fiyat yörüngeleri hakkında fikir veren kripto analisti Ace of Alts şu açıklamayı yaptı;

“Bunu seviyeleri tutmayı başarabilirsek, yaz boyunca 2.700 dolarlık bölgeye bir sıçrama görebilirim. Bu alan büyük olasılıkla düşüş eğiliminde başka bir düşük yüksek görevi görecektir. Ancak, Risk/ödül bu seviye civarında çok iyi.”

Kripto Tony’nin açıklaması şu şekildeydi;

“Evet, şu anda her şey güzel görünüyor ama benim için bu sadece bir destek seviyesi. Zaman çerçevesinde kırılgan bir piyasa yapımız yok ve aksi kanıtlanana kadar hala bir adım daha düşüşü bekliyorum.”

Sağlanan grafiğe göre, başka bir düşüş, Ether fiyatını 1.500 $ aralığına düşürme potansiyeline sahip.

Genel kripto para piyasası değeri şu anda 1.271 trilyon dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı yüzde 45.9.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article