Ethereum Kurucu Ortağından Şok İtiraf: Ay’a Gidecek 3 Altcoin’den Zulalıyorum!

1 year ago 70

Bitcoin (BTC) yerinde sayarken, yatırımcılar ve sektörün ünlü isimleri bir sonraki boğa koşusu için dipten alımlar yapmaya devam ediyor.

ADA, DOT ve ATOM: Başarı Kaçınılmaz!

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Anthony Di lorio, Bitcoin (BTC) ve Ethereum'un yanı sıra Cardano (ADA), Polkadot (DOT) ve Cosmos'u (ATOM) yakından takip ettiğini söylüyor. Önde gelen medya kuruluşlarından Kitco News ile yaptığı yeni bir röportajda Di lorio, bu projelerde çalışan nitelikli geliştiriciler ve ekip nedeniyle üç akıllı sözleşme altcoin'den briktirdiğini söyledi. Anthony, Polkadot'tan her zaman etkilendiğini belirtti. Cosmos'a bayıldığını ifade eden yönetici, projenin işlevi ve kullanım alanı nedneiyle uzun vadede umut vaat ettiğine dikkat çekti. Cardano'nun gelecekte neler yapabileceğini görmek Anthony'i heyecanlandırıyor. Bu altcoin'lerden daha fazla alacağını söyleyen ünlü isim, önümüzdeki boğa koşşusunu iple çektiğini ifade etti.

Kripto para piyasasında büyük bir rekabet olduğunun altını çizen Anthony, bu yarışı kazanmanın zorlukları olduğunu yineledi. Polkadot gibi projeler, bir adım öne geçmeyi başardı. Gavin Wood, önemli işlere imza atıyor. Ethereum'un kurucu ortağına göre, Charles Hoskinson ile Cardano Vakfı, özellikle araştırma ve geliştirme faaliyetlerine odaklanarak kusursuz bir sistem yarattılar. Di lorio, bu platformların başarılı olacağını ve sektöre yenilikler kattığını belirtti.

Merge Mucizesi: Bekle ve Gör!

Anthony'e göre, bu projelerin hedeflerinde başarılı olma yüzdesi çok yüksek. Piyasada binlerce proje var ancak ayakta kalabilen projeler işlevsellik ve yeni kullanım alanı sunanlar olacak. Blockchain teknolojisindeki sorunlara odaklanmak ve çözmek için çok cesur hamleler yapılıyor. Eylül ayında Merge güncellemesinin tamamlanmasının ardından di Lorio, Ethereum'un hisse kanıtı mekanizmasına geçişin platforma ve fiyata nasıl katkıda bulunacağının zamanla görüleceğini söylüyor.

Yatırım şirketi Venn Link Partners Pte’nin CEO’su Cici Lu, merkez bankalarının enflasyonla mücadele için faiz artırımlarına devam etme konusundaki ısrarı nedeniyle ayı piyasasının bitmesinin zor olduğunu iddia etti. Yöneticiye göre, Merge'ün etkisi uzun vadede ortaya çıkabilir.  Hem Bitcoin hem de Ether, 2022’de %50’den fazla düştü ve küresel piyasalardan likiditeyi kurutan artan faiz oranlarından zarar gördü. Blockchain geliştirme şirketi Laguna Labs’ın CEO’su Stefan Rust’a göre, kısa vadede Ethereum’da sürdürülebilir bir ralli beklemek gerçekçi değil ancak orta ve uzun vadeli Etherum’un fiyat hareket daha parlak ve istikrarlı olcak. Yönetici, Ether’in bu yılın sonuna kadar 3.000 doları aşabileceğini söyledi

Read Entire Article