Ethereum Merge İçin Coinbase’den Önemli Hamle! Uygunsa Destekleyecek!

2 years ago 102

Coinbase, listeleme kriterlerini karşıladığı sürece, Birleştirmeden sonra olası herhangi bir Ethereum proof of work tokenini listeleyeceğini açıkladı. Coinbase, bunu 25 Ağustos'ta bir tweet ile duyurdu ve Ethereum ağının bir Proof-of-Stake ağına geçişini desteklemeye tamamen bağlı olduğunu ekledi.

Coinbase’den Tam Destek

Coinbase'e göre amaç yasal ve listelenmesi güvenli olan her varlığı listelemek. Bu nedenle borsa, birleşmeden sonra her ETH fork tokenini standart varlık listeleme politikasına uygunluk konusunda değerlendireceğini açıkladı.

Ayrıca müşterilere, tüm potansiyel forklu Ethereum tokenlerinin, borsadaki diğer varlıklarla aynı listeleme inceleme sürecinden geçeceği konusunda güvence verdi. Coinbase kısa süre önce, kullanıcıları için Coinbase Wrapped Stake ETH (cbETH) adlı bir yardımcı program tokeninin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Coinbase, Ethereum İşlemlerini Durduruyor

Bu arada Coinbase, Birleştirme sırasında ETH ve ERC-20 tokenlerinin çekilmesini ve yatırılmasını duraklatacağını açıkladı. Bunun, geçişin sistemlerine yansımasını sağlamak için olduğunu söyledi.

Kullanıcılar, tokenler para yatırma ve çekme işlemleri için uygun olur olmaz Twitter ve durum sayfası aracılığıyla bilgilendirilecek. Bu kararla Coinbase, standartlarını karşılayan Ethereum proof-of-work tokenlerini destekleme sözü veren borsaların arasına katıldı.

Borsalar, Ethereum PoW Tokenleri İçin Destek Gösteriyor

Kripto topluluğu içindeki birçok kişi, Eylül ayı ortasında yapılması planlanan Ethereum birleşmesini büyük ölçüde beklerken, hard fork olasılığı hakkında artan bir konuşma var. Hard fork hamlesine öncülük edenlerden biri olan Chandler Guo, Merge'den sonra 7 veya 8 POW kadar hard fork olabileceğini tahmin etti.

Binance, OKX, Poloniex, BitMEX, MEXC Global, Gate Exchange vb. dahil olmak üzere çoğu büyük borsa, bu tokenler listeleme kriterlerini karşıladığı sürece Ethereum hard fork PoW tokenlerine desteklerini açıkladı.

Bazıları, kullanıcıların ETH'lerini çatallı tokenlar için 1:1 oranında değiştirebileceklerini söyleyerek, çatallı tokenlar için zaten yeni bir yol oluşturdular. Ancak diğerleri The Merge sonucunu bekliyor.

Binance, 6 Eylül 2022 11:00 UTC ve 15 Eylül 2022 00:00 UTC'ye kadar ETH ve tüm ERC-20 tokenleri için para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacağını söylediği bir açıklama yaptı.

Read Entire Article