Ethereum Rakibi Altcoin %110 Artacak! Kripto Kahini Açıkladı!

2 years ago 94

Kripto para piyasalarında binlerce kat değerlenen altcoinler gördük. Ancak son düşüşler bunları unutturdu. Popüler bir analist devam eden ayı piyasaların birçok yatırımcıyı sevindirecek bir tahminde bulundu. Ona göre yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bir Ethereum (ETH) rakibi altcoin yakın gelecekte %110 civarında artış yaşayacak. İşte detaylar.

Ralli Yapacak Altcoin

Kripto para piyasalarında ciddi düşüşler yaşandı, ancak ara rallilerin yakın zamanda başlamasını bekleyenler de var. Pentoshi takma adını kullanan popüler bir analist yarım milyonu aşkın takipçisiyle öngörüsünü paylaştı. Ona göre Solana (SOL) eğer 42 doları aşabilir ve üzerinde kapanışlar yaparsa birkaç ay içinde 80 doları geride bırakarak %110’un üzerinde artış yaşayabilir. Mevcut 38 dolarlık fiyatına göre Solana eğer bu tarz bir artış yaşayarak 80 dolara ulaşabilirse fiyatını 2 kattan fazla artırmış olacak.

Pentoshi Twitter hesabı üzerinden aşağıdaki paylaşımı yaptı;

SOL 42 doların üzerine çıkabilirse (hala gidilecek bir yol) SONRA 58-60 dolar göreceğine inanıyorum. Hatta belki 80 dolara da ulaşmak isteyebilir. Kısa vadede 58-60 dolar bandını ziyaret edebiliriz”.

Tüm bunlara rağmen, tanınmış analist 140 dolar bölgesinin önünde büyük engeller olduğunu kabul ediyor. Solana (SOL) yatırımcılarının yüzünü güldüren tahminin gerçek olup olmadığını önümüzdeki aylarda göreceğiz.

Cardano Uzman Yorumu

Ethereum rakibi diğer bir altcoine de değinen Pentoshi daha fazla düşüşün kapıda olabileceğini söyledi. Vasil Hard Fork sebebiyle birkaç aydır güçlü kalmayı ve düşüşlerden minimum seviyede etkilenmeyi başaran ADA fiyatı henüz 0,5 doları geri alabilmiş değil. Fiyatın bu bölgenin halinde kalıcılığını devam ettirmesi ise Pentoshi için daha fazla düşüş anlamı taşıyor.

En büyük kripto para birimi Bitcoin için yaptığı tahmin ise pek iç açıcı değildi. Halen dar bir aralıkta fiyatlanan Bitcoin 22.500 doların üzerinde kalıcı olamadı. Bir süredir 19.000 dolar ile 21.500 dolar arasında hareket etmeye devam ediyor. Kripto kahini bu dar aralıkta işlem görme sürecinin daha uzun süreler devam edeceğini düşünüyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article