Ethereum Towers’da İlk Faz Satışlar Bitti, İkinci Faz Ne Zaman Başlıyor?

2 years ago 120

Ethereum Towers yakın zamanda kullanıcı ile buluşması planlanan Ethereum World Metaverse’de yer alan, 4.388 daireden ve çeşitli ortak alanlarda oluşan, topluluk merkezli bir mega yapı olarak tanımlanabilir. Ödüllü mimarlar tarafından tasarlanan Ethereum Towers hem daire sahipleri için hem de ziyaretçiler için heyecan verici ve sosyal olarak dinamik bir deneyim sağlayacak geniş bir metaverse’ün öncüsü olmayı hedefliyor.

Yapılan açıklamalara göre Ethereum Towers, çok daha büyük bir metaverse olması planlanan Ethereum Worlds’ün ilk kilometre taşı olarak inşa edildi. Ekip, gelecek zamanlarda daire sahiplerine ait yapıları da içerecek olan Outer Worlds’ü tanıtmayı planlıyor.

Ethereum Towers ve Satışlar

Ethereum Towers iki kuleden oluşuyor ve ilk kuledeki dairelerin yarısı rastgele bir şekilde discord kanallarında aktif olarak projenin gelişimi için çalışan, fikir üreten ve discord kanalında NFT ruhuna uygun şekilde “takılan” üyelerine dağıtıldı. İlk kulenin ikinci yarısı ise işbirlikleri ve diğer NFT topluluklarına dağıtılıyor. Ethereum Towers aslında tüm NFT topluluğunu tek bir yerde toplamak istediği için ilk kulenin satışını yapmadı, buradaki dairelerin bir kısmı ekosisteme dağıtıldı ve resmi lansman da ikinci kulenin satışı ile başladı.

Yapılan açıklamalara göre ikinci kulenin satışları 5 fazda gerçekleşecek ve bunlardan ilki halihazırda yapılmış durumda. Elde edilen bilgilerde ilk faz satışların kısa sürede tamamlandığı ve 320 ETH’lik satış yapıldığı görülüyor. Buna ek olarak Ethereum Towers’da dairelerin çeşitli özellikleri bulunuyor ve bunlardan en lüks ve dolayısıyla pahalı olan penthouse’ların 6 tanesinin toplamda 25 ETH’a satılmış olması dikkatleri çekiyor. Ayrıca 1. fazda yer alan, 1 ile 19. katlarda bulunan dairelerin satışlarının 10 Mart’ta tamamen bittiğini de belirtmek gerekiyor. Yani 400 daire yaklaşık olarak 1 gün içinde sold out olmuş oldu.

Şu anda OpenSea’de Ethereum Towers NFT’lerinin floor price’ının 0,625 ETH olması da önemli bir durum olarak nitelendiriliyor.

Öte yandan yapılan açıklamalara göre Ethereum Towers 2. Kule’nin faz 2 satışları Nisan ayının ilk yarısında gerçekleşecek. Henüz satışlar için fiyat belli olmasa da bu aşamada çeşitli ödüllerin ve teşviklerin olacağı ifade ediliyor.

Ethereum Towers’ın (ET) Avantajları

Ethereum Towers’ın sunduğu avantajlar şu şekilde sıralanıyor:

  • ET’nin dikey konsepti, geleneksel düz yatay metaverse’lere göre avantajlara sahip.
  • Ekibin açıklamalarına göre geleneksel düz yatay metaverse’ler topluluk entegrasyonundan yoksun, geliştirilmemiş ve kötü tasarlanmış alanlara sahip ve kullanıcı sadakatini sağlayamıyorlar.
  • ET’nin yenilikçi yaklaşımı, niş bir dikey yaşam konsepti yaratmak.
  • Toplum merkezli model, birbirine çok yakın, profesyonel olarak seçilmiş çok çeşitli sosyal ve ortak alanlarla birbirine bağlanan, satın alınabilir apartmanlardan oluşan entegre bir ağ olacak.
  • Apartman sahiplerini, sosyal ve ekonomik fırsatlar yaratmak ve teşvik etmek için tasarlanmış bir dizi sağlam yardımcı program ve araçla alanlarını geliştirmeye teşvik etmek hedefleniyor.
  • Yönetişim, Ethereum Worlds ekosisteminde topluluk üyelerinin büyüyen ekosistemi etkileyen kararlar almasına, oy vermesine ve bunları yürütmesine olanak sağlayacak bir özellik olacak.

Dolayısıyla aslında tüm bunlara bakıldığında Ethereum Towers, tüm kripto para ekosistemini bir araya getirmek istiyor. Bu doğrultuda çeşitli adımlar atan Ethereum Towers ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için resmi websitesini ziyaret edebilir ve topluluğun bir parçası olmak için discord kanalına katılabilirsiniz.

Read Entire Article