Ethereum Ve Solana Teknik Analiz: Bu Seviyeler Gelebilir!

2 years ago 97

En büyük ikinci altcoin olan Ethereum (ETH) yükseltmesinin sonlarına doğru yaklaşırken fiyatında birtakım değişiklikler gösteriyor. Popüler altcoin Solana (SOL) ve Ethereum fiyat tahminleri!

Ethereum (ETH)

Kripto devi Ethereum’un fiyatı son birkaç gün içerisinde yükseltmenin etkisiyle dalgalanmalar yaşıyor. Kripto para biriminin fiyatının 1.464 dolar seviyesinin altına düşmemesi, daha düşük seviyelerde alım olduğunu gösteriyor.

Ethereum’un fiyatı bir kez daha 1.464 dolar seviyesine geri dönerse, ETH/USDT paritesinin yukarı yönlü hareketi birkaç gün daha devam edebilir. Artan 20 günlük EMA ve pozitif bölgedeki göreceli güç endeksi (RSI), direnç yolunun yukarı doğru olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte kripto para biriminin fiyatında 1.700 doların üzerinde bir kırılma ve kapanış, yukarı yönlü hareketin yeniden başlamanın işaretçisi olabilir. Olası yükseliş durumunda parite ardından 2.000 dolara kadar yükselebilir.

Bu olumlu görüş, Ethereum’un fiyatı 20 günlük EMA'nın altına düşerse geçersiz olabilir. Yaşanan düşüş düşüş neticesinde parite 1.280 dolara kadar gerileyebilir. Ancak belirtilen seviyeden gerçekleşecek güçlü bir toparlanma, pariteyi birkaç gün için 1.280 dolar ile 1.700 dolar arasında tutabilir.

Solana (SOL)

Popüler altcoin Solana'nın fiyatının 20 günlük EMA olan 39 dolara ulaşamaması, yükseliş momentumunun zayıflamış olabileceğini gösteriyor. Ayrıca piyasaya hakim olan ayılar kripto para biriminin fiyatını dikkat edilmesi gereken ve önemli bir seviye olan destek hattına düşürmeye çalışacaklar.

Fiyat destek hattının dışına çıkarsa, alıcılar SOL/USDT paritesini 48 dolar seviyesinde bulunan genel dirence doğru itmek için başka bir girişimde bulunacaklar. Ayrıca kripto para birimi yükselen üçgen modelinin tamamlandığının sinyalini verebilmesi için bu engeli aşmak zorunda kalacak. Olası yükseliş senaryosunu hedefinde 71 dolar seviyesi bulunuyor.

Bu olasılıkların tersine bir durum gerçekleşecek olur ve kripto para biriminin fiyatı destek çizgisinin altına düşerse, yükseliş planı geçersiz kılınabilir. Ardından parite 30 dolara kadar gerileyebilir. Destek seviyesinin altına gelişecek bir kırılma, ayıların kripto para birimi için tekrar kontrolde olduğunu gösterecektir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article