Ethereum Yine Başarılı Olamadı! Bu Düşüşün Habercisi Mi?

2 years ago 94

Ethereum 1.175 dolar direncini test etmeye devam ediyor, Son 24 saat içinde daha fazla yukarı yönlü ve daha fazla konsolidasyona ulaşamadığımızı gördüğümüz için Ethereum fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, ETH/USD tersine dönmeye ve tekrar düşmeye hazır gibi duruyor ve muhtemelen daha düşük yerel dipleri test edebilir.

Piyasa, son 24 saat içinde biraz yeşilde işlem gördü. Lider Bitcoin yüzde 2,8, Ethereum ise yüzde 3,71 kazandı. Bu arada, BNB, SOL ve AVAX gibi altcoinler günün en çok kazananları oldu.

ETH/USD 1.100.62 ile 1.162.40 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte hafif bir hareket olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 0,85 artarak 15,11 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 138,55 milyar dolardan işlem gördü ve yüzde 15,24 pazar hakimiyeti sağladı.

ETH/USD 4 saatlik grafik: ETH Daha da Düşmeye Hazır Mı?

4 saatlik grafikte, herhangi bir yukarı yönlü girişim hızla reddedildiği için Ethereum fiyatının tersine dönmeye başladığını görebiliriz.

Ethereum fiyat hareketi, 1.000 dolarlık mevcut düşük seviyeden toparlanma gerçekleştiğinden, geçen hafta bir artış gördü. 1.100 dolara ilk tepkiden sonra, geçen hafta Pazartesi günü başka bir yükseliş görülmeden önce konsolidasyon izledi.

Güçlü yükseliş momentumunu gösteren yeni bir yüksek seviye 1.175 doların altında kendine yer bulmuş gibi görünüyor. Ancak, bir geri çekilme ve güçlü bir yüksek dipten sonra, pek bir yukarı yönlü hareket görülmedi diyebiliriz. Artış, dün geç saatlerde 1.175 dolarda ikinci kez reddedildi ve ETH/USD'yi başka bir konsolidasyona getirdi.

Ethereum fiyat analizi: Sonuç

Ethereum fiyat analizi, dün geç saatlerde yapılan bir başka yükselişin ardından daha fazla yükseliş için birkaç ret olduğu için bugün düşüş gösteriyor. Bu, boğaların hala tükendiğini ve daha fazla yükselişin hedeflenebilmesi için önümüzdeki günlerde başka bir düzeltmeye ihtiyaç olduğunu gösteriyor. ETH/USD, güçlü bir konsolidasyon alanının oluştuğu önceki 1.050 dolarlık desteğe geri dönebilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article