Ethereum Yükseltmesi Öncesinde Bu Altcoinlere Dikkat! Artış Olabilir!

2 years ago 95

Popüler analist kripto para piyasalarının uzun süredir beklemekte olduğu Ethereum (ETH) yükseltmesinin bazı altcoinlerde olumlu etki oluşturabileceğini belirtti.

Ethereum Görüşü

Cred takma adıyla bilinen kıdemli analist Youtube üzerinden yaptığı açıklamalarında, Ethereum ağının Merge yükseltmesine hazırlanırken, güzel kazançlar elde edebileceğini öne sürdü. Analist, 2.000  dolar aralığına yakın bir yerde veya mevcut fiyatlardan yaklaşık %23 oranında uzakta bir fiyat hedefi belirleyerek yatırımcılarına duyurdu. Popüler analist açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Ethereum/USD paritesinin fiyat performansı gayet iyi, ve çoğu altcoin buna ayak uydurmak için mücadele ediyor… Teknik olarak USD paritesi, 1800-2000 dolar arasında uzun süredir devam eden direnç bölgesinden geri çekildi. Bu geri çekilmenin ardından fiyat bir kez daha toparlanıyor. Günlük zaman diliminde 1.550-1.600 dolar arasında bir destek bölgesi var. Bu yapı bozulmadan kaldığı sürece, yükseltmenin tamamlanması haberlerinden önce 2.000 dolarlık alanın yeniden test edilmesini beklemek mantıklı.

BNB Ve FTT Yorumu

Uzman analist Ethereum’un ardından hacim olarak dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın token’ı Binance Coin’i (BNB) ele alıyor. Ayrıca Cred, BNB’nin ayı sezonu sırasında birçok altcoin ile karşılaştırıldığında yapısal olarak sağlıklı göründüğünü öne sürerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Binance Coin ayı sezonunda gösterdiği performansıyla diğer altcoinlerin bir adım önünde bulunuyor. Özellikle 295 dolar seviyesinin üzerinde bir haftalık kapanış gerçekleşirse Binance Coin izlemeye değer.

Öte yandan analist bir diğer önde gelen kripto para borsası olan FTX’in yerel token’ı FTT hakkında da çeşitli değerlendirmelerde bulunuyor. FTT'nin 24,50 dolar ile 34 dolar arasındaki aralığını koruduğu sürece ilerleyen zamanlarda iyi bir konuma geleceğini ileri sürerek açıklamalarında şunları söyledi:

FTT, temelde Binance Coin'in daha zayıf bir versiyonudur… FTT/BTC paritesi yeni zirveler belirlemeye yakın. 0.0011636'nın üzerinde güçlü görünüyor. Binance Coin'e benzer şekilde FTT/USD paritesi, 24.50 dolar ile 34 dolar arasında çok net bir haftalık aralığa sahip. Bu destek önemli, çünkü yapısal olarak altında pek bir şey yok.

Read Entire Article