Eylül Ayında Bu Altcoine Dikkat! Ethereum (ETH) Değil!

2 years ago 89

En büyük kripto para birimi 20.500 doların üzerinde tutunmaya çalışıyor. Piyasalar bugün 17:30 sonrasında hızla düşmeye başladı. FED Başkanı Powell tarafından yapılan açıklamalar risk piyasalarını olumsuz etkiliyor. Fakat kripto paralarda sürekli düşüş veya sürekli yükseliş görülmüş şey değil. Özelikle Eylül ayında bu kripto paranın hızla toparlanması bekleniyor.

Ethereum Classic (ETC)

Nispeten sıkıcı bir haftanın ardından satıcılar, Ethereum Classic'i 31 dolar tabanına çekmeyi başardı. Ancak satın almanın yeniden ortaya çıkması, altcoini hafif bir yükseliş sürecine itti ve fiyat dört saatlik grafikte 20/50/200 EMA'nın üzerine çıktı. Fakat bugün artan volatilite 37,4 dolar seviyesinden bir geri dönüşü tetikledi. Merge etkisiyle süren yeşil mum serisi de böylece bozulmuş oldu. Popüler altcoin yazı hazırlandığı sırada 34,75 dolardan alıcı buluyor. İşlem hacmi %15 artarken altcoinin fiyatı son 24 saatte %7 oranında düştü.

Artan işlem hacmine rağmen düşen fiyat grafiği şu saatlerde altcoinler için yaygın bir görünümdür. Bitcoin’in belirsiz durumu altcoinlerde daha fazla kayıp beklentisi oluşturdu. Yatırımcılar dip seviyeden alım yapmak istedikleri altcoinler için satış yönlü pozisyon alıyor. Özellikle zayıf hacimli hafta sonuna girerken yatırımcıların tedirgin olması doğaldır.

Ethereum Classic (ETC) Beklentileri

ETC, Ağustos ortasında 44 dolardan U dönüşü yaptıktan sonra değerinin yaklaşık üçte birini kaybetti. Sonuç olarak, 22 Ağustos'ta aylık en düşük seviyesine ulaştı. Ayıların fiyatı 31 dolar seviyesine çekmesiyle 20/50/200 EMA'nın altında bir kapanış oldu. Bu arada, 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği) arasındaki fark, artan satın alma avantajını yansıtacak şekilde azaldı. ETC ilerleyen saatlerde bu EMA’ların yakınında destek bulmaya çalışabilir. Kısa vadeli hedefler ise 38-39 dolar aralığı olacaktır.

ETC boğalarının devam eden yükselişi sürdürmeleri için çok fazla sebep var. Bitcoin’in hafta sonu performansı burada belirleyici olacak. Ancak uzmanlara göre önümüzdeki ayın 15’inde gerçekleşecek olan Ethereum birleşmesi fiyat için daha büyük bir katalizör olacak. Madenciler artık cihazlarını Ethereum için çalıştıramayacak ve en iyi alternatif olarak Ethereum Classic’i görüyorlar. Bu ağın daha fazla gelişmesi için şimdiden mali destek sağlamaya da başladılar. Tüm bu beklentiler ve atılan adımlar nedeniyle ETC için Merge sırasında ve sonrasında olası bir FOMO’ya hazırlıklı olunmalıdır.

Read Entire Article