Faaliyetlerini Askıya Alan Kripto Para Borsası Para Çekmeyi Başlattı!

2 years ago 97

Dev kripto para borsası Voyager Digital, müşterilerine para çekme işlemlerine erişim sağlamaya başlamak için mahkeme onayı aldı.

Voyager Para Çekme İşlemlerini Açacak

Şirket ilk olarak 1 Temmuz tarihinde para çekme ve diğer ticari faaliyetlerini askıya aldı. Ardından 5 Temmuz Salı günü iflas başvurusunda bulundu ve bu tarihten kısa bir süre sonra mahkeme işlemlerine başladı.

Şimdi ise Voyager Dijital, mahkemenin müşterilerin fonlara erişimini yeniden sağlama teklifini onayladığını söylüyor. Şirketin belirtilen fonları New York'taki Metropolitan Commercial Bank'ta (FBO) bir hesapta tutulmaktadır. Ayrıca Voyager Dijital şirketi bugün yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Paranıza erişmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu onayla birlikte yakında nakit para çekme işlemlerine başlayacağız

Şirket, 11 Ağustos tarihinde itibaren yalnızca nakit çekimler için Voyager uygulamasına erişime izin vermeye başlamayı umuyor. Yapılan açıklamalara göre platformun kullanıcıları, günlük limit aracılığıyla 100.000 ABD dolarına kadar para çekme talebinde bulunabilecekler. Bununla birlikte kullanıcılar, kripto para birimlerini detaylandıran bir e-posta alacaklar. Müşterilerin beyanı ile hesapları arasında tutarsızlıklar görürlerse, şirkete karşı dava açmak için 3 Ekim tarihine kadar süreleri olduğu duyurdu.

"İşlemlerde En Kısa Süre"

Öte yandan Voyager, müşterilerin 5 ila 10 iş günü içinde parayı alacağını ve talepleri "mümkün olan en kısa sürede" işlemeyi hedeflediğini söyledi. Ayrıca şirket taleplerin, dolandırıcılık incelemelerini ve hesap mutabakatını içeren manuel incelemeye tabi tutulacağını belirtti. Ancak belirtilen sürenin kesinliği, kullanıcıların bankalarına da bağlı olacaktır.

Yetkililer ayrıca yaptıkları açıklamalarda şirketin yeniden organize etmesini sağlayacak planlar içinde olduğunu da doğrulayarak şu ifadelere yer verildi:

Bağımsız bir yeniden yapılanma süreci ve şirketin potansiyel satışı konuları etraflıca inceleniyor.

Devam eden mahkeme sürecinde şirketin satışı için ihale prosedürlerinin onayladığı belirtildi ve şirket için geçerli olacak tekliflerin 26 Ağustos'a kadar verileceği duyurdu.

Read Entire Article