Fazlasına Gerek Yok! Bu Rapor Her Şeyi Anlatıyor! Analist Bitcoin’de Tarih Verdi: Hazır Olun!

1 year ago 81

Birçok analist felaket tellallığı yaparken, Bitcoin (BTC) sektördeki yeni iflaslara ve krizlere rağmen rallisini sürdürdü.

Bitcoin, Resmen Meydan Okuyor!

23.000 dolar seviyesini geçmeyi başaran Bitcoin, son 18 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Bitcoin an itibariyle 22.918 dolardan işlem görüyor. FTX krizi esnasında zor günler yaşayan Solana (SOL) ise piyasa değerine göre ilk on kripto para arasında en fazla artışı kaydetti. CoinMarketCap'e göre SOL sadece bir günde %18'in üzerinde artışla 25,16 dolara ulaştı Cardano, DOGE, XRP ve BNB aynı dönemde yaklaşık %9, %7,63, %5,28 ve %5,68 oranında değer kazandı. Kripto para fiyatlarındaki bir gecede yaşanan artış, 66.850 trader'ın tasfiye edilmesine yol açtı. Coinglass'ın verilerine göre, toplam tasfiye sayısı 299.48 milyon dolar oldu. Özellikle, kripto para piyasasının değeri, geçen Kasım ayında 1 trilyon dolar eşiğini kaybettikten sonra bir gecede %6'nın üzerinde artarak 1.04 trilyon dolara ulaştı. FTX'in yarattığı domino etkisinin artçı sarsıntıları ise devam ediyor. Mevcut ralli, sektördeki yeni iflasların piyasayı yeniden etkileyeceğine dair korkulara rağmen geliyor.

Bu hafta, Genesis, FTX ve hedge fon Three Arrows çöküşünün ardından ciddi kayıplar yaşadıktan sonra iflas koruması için başvuruda bulunarak endişe yarattı. Genesis, Gemini'nin dolandırıcılık iddiaları arasında son aylarda ayakta kalmak için mücadele eden Barry Silbert tarafından yönetilen bir holding olan Digital Currency Group'un bir parçası. Uzmanlara göre, Bitcoin'in bu olumsuz atmosfere rağmen ayakta kalması son derece iyi bir gelişme ve rallinin sürdürülebilirliği açısından önemli

Santiment ve Analistten Kritik Açıklama!

Kötü haberlere rağmen, zincir üstü veriler, yatırımcıların FUD ortamını geride bıraktıklarını ve kendilerini bir sonraki boğa rallisi için konumlandırmaya başladıklarını gösteriyor. Analitik platformu Santiment'e göre Bitcoin'in bir gecedeki yükselişinde balinalar büyük bir rol oynadı. Santiment yaptığı açıklamada "Bitcoin, 18 Ağustos 2022'den bu yana ilk kez 22,700 doları aştı. 1.000 ila 10.000 BTC tutan adreslerden oluşan büyük balina grubu, son 15 gün içinde 1.46 milyar dolar değerinde 64.638 BTC aldı.'' ifadesini kullandı.  Riot Platforms'ta araştırmadan sorumlu başkan yardımcısı Pierre Rochard, mevcut şartlar devam ettikçe, Bitcoin'in 25.000 dolara doğru ilerlemeye devam edeceğini belirtti. Uzmana göre, halving Bitcoin'de iyimser olmak için en büyük neden. Uzun vadede Bitcoin, yeni zirvelere ulaşacak. Bir sonraki halving 18 Nisan 2014'te gerçekleşecek.

Read Entire Article