Fed Faiz Kararı Sonrası Bu Altcoin Zıpladı! Yükseliş Sürebilir!

2 years ago 97

ABD Merkez Bankası'nın faiz oranlarını 75 baz puan artırmasından bu yana, popüler altcoin %25 artış kaydetti.

TRON, Önlemler Almaya Devam Ediyor

Kripto para piyasası, bugün toparlanma sinyalleri veriyor. Bitcoin (BTC), % 6 değer kazanırken, TRON (TRX) ise % 25 artış kaydetti. Piyasadaki genel yükselişin yanı sıra, TRON'da önemli gelişmelerde meydana geliyor. Blok zinciri, bir varlık yönetimi grubu olan Crypto Finance'in desteğini de kazandı. Geçtiğimiz hafta, kripto para piyasası sert bir düzeltmeden geçerken, TRX de büyük oranda değer kaybetmişti. Bununla birlikte, altcoin, bugün büyük oranda artış kaydederek toparlanmaya başladı. TRX fiyatları son 7 günde yaklaşık %23 düştü. Altcoin, an itibariyle 0.0624 dolardan işlem görüyor.

Trx'in  çöküşünün ana nedenlerinden biri, TRON ekosisteminin stablecoin'i olan USDD'nin alarm vermeye başlamasıydı. USDD, an itibariyle 0,977 dolardan işlem görüyor. Stablecoin, son 24 saat içinde yaklaşık %1.6 oranında arttı ve toparlanma belirtileri gösteriyor. USDD, 15 Haziran'da 0.96 dolara gerilemişti. USDD'nin piyasa sirkülasyonu 723,3 milyon iken, piyasa değeri 707,2 milyon dolarda. Bununla birlikte, Tron ekibi son çöküşe karşı koymak için birçok önlem aldı. TRON CEO'su Justin Sun, Binance'tan 2,5 milyar TRX tokenini çekme planını duyurdu. Çekilen tokenlerin değeri yaklaşık 125 milyon doları buldu. Bu arada, TRX'in 24 saatlik hacmi yaklaşık %70 artarak 2,6 milyar dolara ulaştı.

Çarpıcı Ortaklık Duyurusu!

TRON, daha fazla istikrar ve küresel büyüme sağlamak amacıyla Crypto Finance ile el ele verdi. Yapılan duyuruda, gelecekte daha fazla TRON tabanlı tokenin ekleneceğini belirtti. Bu işbirliği, ağa farklı erişim sağlayacak. Crypto Finance, en yüksek dereceli donanım güvenlik modüllerine dayalı gözetimsiz depolama tesisi olacak. TRON, tamamen uyumlu ve düzenlenmiş bir saklama hizmeti alacak. Bu arada şirket, FINMA tarafından bankalara ve farklı finansal hizmet sağlayıcılarına likidite sağlamalarına yardımcı olacak 7/24 lisans alacak.

Sun, stablecoin’in piyasa değerinin yakın gelecekte 6 milyar dolara ulaşabileceğini söyledi. Pek olası olmasa da, bu açıklama TRX yatırımcılarını umutlandırdı. Mayıs’ta Terra (LUNA) ekossisteminin stablecoin’i UST’nin tamamen çöküşünün ardından TRON, kendi stablecoin’ini destekleyen sermaye miktarını önemli ölçüde artırma planını duyurdu. USDD, başlangıçta Terra’nın algoritmik stabilcoin’i UST’nin neredeyse kopyası olarak değerlendirildi. Tron, stablecoin’i 5 Mayıs’ta piyasaya sürdü. Tron CEO’su, öncelikle projedeki seffaflığın artırıldığını açıkladı. Yönetici ayrıca, kripto paralar ve diğer stablecoin’lerden oluşan bir rezervin toplandığını açıkladı. Bu reserv oranı, ihraç edilen toplam USDD miktarının en az %130’unda tutulacak.

Read Entire Article