Fetch (FET) Coin Hikayesi Bitti Mi? Balon Muydu? Yoksa Alım Fırsatı Mı?

1 year ago 58

Kasım sonundan bu yana özellikle Türk kripto para yatırımcıları Fetch (FET) Coin’e yoğun ilgi gösterdi. Kesinlikle karşılığını da aldılar. Fiyatı 3-4 ay gibi bir sürede 10 kattan fazla değerlendi. Yani 1000 dolarlık FET Coin yatırımı aylar içinde tam 10 bin dolar oldu. Peki artık yükseliş bitti mi? FET bir balon muydu?

Fetch (FET) Coin

Fetch işlem hacminden de anlaşılacağı üzere yatırımcı ilgisinde bir düşüşe tanık oldu. CMC verilerine göre FET'in hacmi son 24 saatte yaklaşık %30 azaldı ve fiyatı da düştü. 287 milyon doların üzerinde bir piyasa değeriyle 0,351 dolarlık fiyat onun zayıfladığını gösteriyor. Ancak Fetch (FET), yatırımcıların hissiyatını değiştirmeye yardımcı olabilecek yeni bir güncelleme yayınladı. Son duyuruya göre, ağ yeni Agentverse v2'yi başlattı.

Agentverse 6 Nisan'da başlatıldı. Tüm teknik geçmişlere sahip kullanıcılara yardımcı olmak için oluşturulan sanal bir merkez olarak, Fetch'in otomatik aracı teknolojisine daha kolay erişim sağlayacak. Ek olarak Fetch, depolama ve protokol örneklerinin yanı sıra hata ayıklama ve back-end optimizasyon yükseltmelerini de yayınladı. Aracılar, depolama işlevini kullanarak mesajlar ve dahili işleyiciler arasında veri depolayabilir. Yeni sürümle birlikte bunlar doğrudan arayüze entegre edildi.

Fetch (FET) Alınır Mı?

Yeni sürüm güncellemesi Santiment verilerine göre ağırlıklı duyarlılığı önemli ölçüde pozitif etkiledi. FET birikimi de yükselişteydi ve bu durum borsalar dışındaki arz artışından anlaşılıyordu. Sadece bu da değil, FET'in borsalardaki arzı da düştü. CryptoQuant verilerine göre azalan borsa rezervi gelecekteki büyük rallilerden birini müjdeliyor olabilir. Ancak bir sorun var. FET uzun süredir hızlı yükselişler yaşadı ve yapay zekanın ABD, İtalya, AB gibi bölgelerde karşı karşıya olduğu bazı düzenleyici sorunlar var.

Diğer taraftan fiyat grafiği de on-chain iyimserliğe karşılık vermiyordu. Metriklerden birkaçı fiyat artışı olasılığını öne sürse de, FET'in günlük grafiği bunun tam tersini ortaya koydu. Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Şeridi, token fiyatını daha da aşağı çekebilecek bir düşüş eğilimi sergiledi. RSI da benzer şekilde düşüş sinyali gönderiyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article