Fırsatı Kullanan Büyük Kazanır! Analistten Bu Altcoin İçin Dudak Uçuklatan Tahmin!

1 year ago 52

Ünlü kripto para analisti Pentoshi, milyarder Elon Musk'ın en büyük köpek temalı kripto para Dogecoin'in (DOGE) fiyatının önündeki güçlü bir direnç seviyesininin kırılıp geçilmesini sağlayabileceğini iddia ederek dikkat çeken bir çıkış yaptı. Bir başka kripto para analisti Smart Contracter ise DOGE için dudak uçuklatan tahminini paylaştı.

Elon Musk'ın DOGE İçin Harekete Geçmesini Bekliyor

Anonim kripto para analisti Pentoshi, 670 binden fazla Twitter takipçisine, meme token Shiba Inu'nun (SHIB) en büyük rakibinin onu daha yüksek seviyelere gönderebilecek yükseliş desteği gösterdiğini söyledi. DOGE'nin bir yılın büyük bir bölümünde 0,0940 dolardaki fiyat seviyesinde dirençle karşılaştığını, ancak altcoin'in fiyatının bu seviyenin üzerinde kalması halinde 0,159 dolara doğru bir yükselişin çok yakında olabileceğini belirterek şunları söyledi:

Gerçek bir not olarak düşmek isterim ki; DOGE'nin burada önemli bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Neredeyse bir yılın daha iyi bir bölümünde onu durduran yüksek aralıklardan kırılım gelmeye başladı. Bu seviyenin üzerinde tutunduğunu görmek ve yukarı doğru takip etmek istiyorum. Daha çok dürtüsel bir kripto para, bu yüzden yakalaması kolay değil. Beklediğim hareketi yaparsa çok hızlı yapacaktır.

Pentoshi, Musk'ın Dogecoin'i yükseltecek katalizör olabileceğine inanıyor. Bir Dogecoin destekçisi olan Musk, geçen yıl satın aldığı popüler sosyal medya platformu Twitter'da kripto para ödemelerine izin vermek için hamleler yapıyor olması özellikle Dogecoin topluluğunu umutlandırmış durumda.

"DOGE, Dibe Vurdu"

Bir başka ünlü kripto para analisti Smart Contracter, Dogecoin'in dibe vurmuş olabileceğini savunarak Bitcoin (BTC) karşısında ciddi bir yükseliş olabileceği öngörüsünde bulundu. Analist, DOGE'nin BTC karşısında güçlü kaldığını ve DOGE/BTC grafiğinde 0.00000387 destek seviyesinden geri sıçradığını söyledi:

Haftalık grafikte DOGE/BTC oldukça ilginç bir seviyede bulunuyor. Eğer dip seviye arayışındaysanız DOGE asla kötü bir yatırım değil.

Analistin paylaştığı DOGE/BTC grafiğine bakıldığında Dogecoin'in Mart ayında yüzde 100'den fazla bir artışla 000000808 BTC'ye ulaşmasını tahmin ettiği görülüyor:

Kuşkusuz, DOGE/USD gözüme sıcak bir karmaşa gibi görünüyor, ancak DOGE/BTC muhtemelen yüzde 100 veya daha yüksek bir oranda intikam rallisi için hazırlanıyor gibi görünüyor. Bundan bir çanta almazsam kendi adıma ihmalkârlık etmiş olurum.

Dogecoin, bu yazının hazırlandığı sırada ABD doları karşısında yüzde 1,47 düşüşle 0,09192 dolardan, Bitcoin karşısında ise yüzde 0,43 düşüşle 0.000003906 BTC'den işlem görüyor.

Read Entire Article