Fiyatı 1 Doları Aşabilecek Kripto Para!

1 year ago 72

Ayı piyasasının en zor günleri FTX çöküşüyle geldi ve Bitcoin fiyatı 2 yılın en düşük seviyesine indi. Altcoinler de önemli destek seviyelerini kaybetti. Büyük iflastan önce yükseliş momentumuyla herkesin dikkatini çeken altcoinler de oldukça cazip bölgelere indi. Yatırımcıların azalan risk iştahı bu düşüşlerin şimdilik bir fırsat olmadığını söylese de bu altcoin yeniden 1 doları aşabilir.

MATIC Yorum

Kripto pazarındaki son konsolidasyon aşamasının ortasında, MATIC fiyatı 0,76 dolar yatay seviyenin ve yükselen trend çizgisinin üzerinde kalmayı başardı. Yükselen trend çizgisi istikrarlı bir yükseliş trendini yansıtıyor. 29 Kasım tarihinde bu desteğin ihlali fiyatın 0,87 doları aşmasına yardımcı oldu. MATIC fiyatı, alıcıların daha yükseğe ulaşma konusundaki güvenini gösteren güçlü bir hacimle yukarıda belirtilen dirençten büyük bir kopuş sergiledi.

Sonuç olarak, Polygon on dört günde %10,5 yükseldi ve şu anda 0,91 dolardan işlem görüyor. Ancak, fiyatlar ihlal edilen direnci yeniden test etmek için geri döndü. Alıcılar 0,87-0,864 dolar seviyesinin üzerinde kalmaya devam ederse, tekrar test sonrası gelecek ralli MATIC fiyatının 1,03 dolara ulaşmasını sağlayabilir.

MATIC Uzman Yorumu

Bununla birlikte, Eightglobal'in CEO'su ve Kurucusu popüler analist Poppe kısa süre önce Twitter hesabında MATIC fiyatı için yükseliş beklentisini paylaştı. Analist de benzer biçimde 1,03 dolar hedefine ulaşabileceğini düşünüyor. Poppe şunları söyledi;

“Eğer 0,84 seviyesi korunabilirse yükseliş sürebilir. Ayrıca, önümüzdeki birkaç hafta içinde 1 dolar üzerine potansiyel bir ralli bekliyorum. Potansiyel olarak 1,3 doları hedefliyorum”.

EMA'lar: 0,87 dolarlık direncin yanı sıra, 30 Kasım'daki devasa yeşil mum bir grup EMA eğimini (20, 50 ve 100) aştı. Dolayısıyla, bu geri kazanılmış EMA'lar fiyat toparlanmasını desteklemek için olumlu görünüyor. RSI nötr bölgenin üzerinde ve bu alıcıların gücü elinde tuttuğuna işaret ediyor. Kritik destek bölgeleri ise 0,86 ve 0,76 dolardır. Sonraki dirençler 0,965 ve 1,03 dolar kısa vadede yatırımcıların bu 4 seviyeyi yakından izlemesi onlara kısa vadeli kazançlar sunabilir. Bitcoin şimdilik 16.900 seviyesinde alıcı bulmaya devam ediyor. Fiyatın 16.800 dolar direncinin üzerinde kalması kısa vadede olumludur.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article