Fiyatı Dipteyken Uyarmıştık! Yüzde 300 Artan Altcoin Düşer Mi?

2 years ago 94

26 Temmuz 2022 tarihinde popüler bir kripto parayla ilgili daha fazla yükseliş beklendiğini duyurmuştuk. Proje yetkilileri tarafından yapılan duyuruya göre birçok problem ortadan kaldırılacaktı. Doğal olarak bu gelişme fiyatın da artışına neden oldu. Henüz 0,76 dolar seviyelerinde alıcı buluyorken duyurusunu yaptığımız altcoin %300’e yakın artış yaşadı.

OP Token (OP)

Yaklaşık 11 gün önce yayınlanan OP Token haberinde popüler kripto paranın hızla yükselebileceğinden bahsediliyordu. 26 Temmuz tarihinde 0,76 dolardan alıcı bulan OP Token günler içinde değerini yaklaşık 3 kat artırarak 2,22 dolara kadar tırmandı. Fiyat yazı hazırlandığı sırada 1,96 dolarda bulunuyor ve hacim günlük bazda %34 oranında düştü.

Optimism (OP) Token fiyatını bu kadar kısa sürede yukarı taşıyan gelişme son duyurulan Drippie lansmanıydı. Otomasyon sorunlarını ortadan kaldırmak için böyle bir çalışma başlatıldı. Aynı tarihlerde Curve, Optimism için bir hibe teklifi duyurdu. Henüz bu yıl piyasaya sürülen ve Optimism kullanıcılarına airdrop olarak dağıtılan OP token piyasanın en kaotik günlerinde ciddi kayıplar yaşadı. Fiyatı 0,4 bandına kadar düştü. Hızlı kayıpların bir diğer tetikleyicisi de çalınan OP tokenlerdi.

OP Token Fiyat Tahmini

Peki ilerleyen günlerde OP token yatırımcılarını neler bekliyor?  Santiment son yayınladığı raporda OP token için yaklaşan düşüşe haber veriyor. Buna göre bir sonraki düzeltme de Optimism işlem hacmi gerileyecek ve yatırımcıların son birkaç günde gösterdiği yoğun ilgi zayıflayacak. Ethereum birleşmesini de fiyatlayan OP token için dişe dokunur bir düşüş kapıda olabilir. Özellikle 19 Eylül tarihine yaklaşıldıkça yatırımcıların alarm seviyesini artırması gerekiyor.

Teknik analistlere göre 1,86 dolar altında kapanışlar OP fiyatının 1,7 dolara kadar geri çekilmesini tetikleyecek. OP alıcıları bu bölgeyi savunamazsa 1,51 dolar bölgesi kırılır ve fiyat yeniden düşen trende girebilir. Henüz birkaç ay önce piyasaya sürülen bir altcoinden bahsediyorsak teknik analiz verilerinin birebir nokta atışı başarı göstermesini beklemek güç.

Beklentiler düşüşün devam edeceği yönünde olsa da kripto para piyasaları sürprizlerle doludur. Bu sebepten yatırımcıların kendi risk profillerine göre, araştırmalarını yaparak hareket etmesi gerekir. Nitekim yükseliş beklentisi paylaşıldığında da bu noktanın altı çizilmişti.

Read Entire Article