FTM’de Çift Haneli Değer Kayıplarının Ardından Fantom Vakfı CEO’sundan Önemli Açıklamalar!

2 years ago 350
Kripto Para Piyasasında Düşüş Sürüyor! Bitcoin ve Altcoin'lerde Son Durum Ne?

Merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosisteminde önemli geliştiricilerden olan Andre Cronje ve Anton Nell, yakın zaman önce görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. Bu açıklama ile birlikte FTM’de çift haneli değer kaybı yaşandı. Ardından Fantom Foundation CEO’su Michael Kong’tan bir açıklama geldi. Kong, bu iki ismin ayrılmasının protokol üzerinde geliştirilen hiçbir projenin kapanmasına yol açmayacağını dile getirdi.

Fantom Vakfı CEO’sundan Önemli Açıklamalar

DeFi alanındaki önemli geliştiricilerden olan Andre Cronje ve Anton Nell, 6 Mart’ta görevlerinden ayrılacaklarını açıkladı. Açıklamanın ardından FTM, ortalama %25’lik bir düşüş hareketi kaydetti. Ardından Fantom Vakfı CEO’su Michael Kong’dan önemli açıklamalar geldi.

Kong, konuya ilişkin bir yanlış anlaşılmanın olduğunu ifade ederek Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile mevcut projelerin bu durumdan etkilenmeyeceğini savundu:

“Birçoğunuzun bildiği gibi, Andre Cronje ile çalışan Anton Nell, Twitter’dan 25 projeyi ‘sonlandırdıklarını’ bildirdi. Ancak bu durum yanlış anlaşıldı. Katılımlarını sonlandırıyorlar, ancak yürüttükleri her şeyi mevcut ekiplere devrediyorlar. “

Michael Kong: Fantom’da Geliştirilen Projeler, Güçlü Ekiplere Sahip

Kong, Fantom ağında geliştirilen projelerin güçlü ekiplere sahip olduğunu söyledi. Ayrıca Fantom Vakfı’nda operasyonel olarak hiçbir değişiklik olmadığını belirterek tüm yazılım geliştiricilerinin sonraki güncellemeler için çalıştığını ve ekiplerini önemli ölçüde genişletmekte olduklarını ifade etti.

Fantom Vakfı CEO’su ekiplerin projeler üzerinde herhangi bir değişiklik olmadan çalışacaklarını ifade etse de haberin duyurulması ile birlikte FTM‘de çift haneli düşüş yaşandı. FTM, son 1 haftalık zaman diliminde %25’lik bir düşüş hareketi kaydederek 1,35 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi ve güçlü destek seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı.

Read Entire Article