Gala Coin ATH Kaç? GALA Coin Alınır Mı?

2 years ago 101

19 Ağustos’un ilk saatlerinden itibaren düşmeye başlayan Gala Coin bugüne yaklaşık %20 kayıpla devam ediyor. Metaverse, oyun ve NFT alanlarıyla ilgilenen yatırımcıların tamamı Gala Coin hakkında bilgi sahibidir. Bu popüler altcoin genellikle Gala Coin olarak isimlendirilse de aslından bir tokendir. Peki bu token en yüksek kaç doları gördü? Uzun vadede yatırımcısına kazandırır mı?

Gala Coin ATH Kaç?

Gala Coin yazı hazırlandığı sırada 0,05246 dolardan alıcı buluyor. Bugün 01:00’den sonra hızlı şekilde düşmeye başlayan altcoinin fiyatı 0,061 dolardan şu anki seviyelerine kadar indi. İşlem hacmi %30’a yakın artan altcoinin düşen fiyatı birçok altcoinde bugün gördüğümüz bir şeydir. BTC’nin yeniden 20.000 doların altına sarkma ihtimaliyle tedirgin olan yatırımcılar aşırı satışlara sebep oldu. Öyle ki tüm kripto paraların toplam değeri 1,03 trilyon dolara kadar hızlı bir düşüş yaşadı.

Son 1 ayda 0,0458 dolar ile 0,0725 dolar arasında hareket eden Gala Coin 26 Kasım tarihinde ATH seviyesi olan 0,8367 dolara tırmandı. Bugün zirve noktanın %94 aşağısında alıcı buluyor. 2 yıl önceki dip seviyesi ise 0,000151 dolardır. Erken dönem Gala Coin yatırımcıları bugün bile %34870’lik bir kazançla yoluna devam ediyor.

GALA Coin Alınır Mı?

Öncelikle bu popüler altcoinin 30 günlük zirveden önemli ölçüde düştüğünü bilmemiz gerekiyor. Fiyatın rotasını kısa ve orta vadede Bitcoin’in hareketleri belirleyecektir. Uzun vadede ise çok sayıda dev şirketin metaverse alanında varlık gösterdiğini biliyoruz. Fidelity, JPMorgan ve diğerleri bu sektörün trilyon dolarlık bir pazara ulaşmasını bekliyor. Elbette bu alanda erken dönemde proje gelişmeye başlayan kripto tokenlerin de büyümesi olasıdır.

Gala Games bir oyun geliştirme şirketidir. Ekosistemdeki ticari işlemlerde ise Gala Coin kullanılır. Zynga’nın çıkardığı oyunları birçoğumuz çocukken oynadık. Mafia Wars ve Farmville bunların başında geliyordu. Zynga'nın kurucu ortaklarından Eric Schiermeyer bu oyunların da temelini oluşturan isimdir ve bugün Gala Games projesini yönetiyor. Yani oldukça donanımlı bir liderleri var. İnsanların ne tür oyunlar oynamaktan hoşlandığını iyi bilen Eric “gerçekten oynamak isteyeceğiniz Blockchain tabanlı oyunlar geliştireceğiz” diyerek bu projeyi 2019 yılında başlattı. Haziran 2022 tarihinde Gala Games, Epic Games ile bir ortaklık kurarak milyonlarca oyuncuya projelerini tanıtma fırsatı buldu. İlerleyen süreçte bunun daha da ileri gitmesi bekleniyor.

Eğer gerçekten sadık oyuncuları platformda tutabilirlerse Gala’nın NFT pazarı hareketlenir. Doğal olarak Gala Coin’e önemli bir talep oluşur ve fiyatı artar. Yukarıdaki görselde oyun içi nesnelerin satış ilanlarından birkaçını görüyorsunuz.

Read Entire Article